2777
2789
عنوان

قانون جذب

3146 بازدید | 244 پست

سلام بچه ها.

من دارم روي قانون جذب تحقيق ميكنم چون خبلي وقتا برام پيش اومده اما نه به شيوه ي درستش

كسي هست بتونه راهنماييم كنه؟

با يه كتاب 

يا تجربه شخصي خودش

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به وسیله قانون جذب تونستم عشقمو جذب کنم .از کتاب قدرت یاد گرفتم

اسم كتابش چي بود؟با نويسنده؟

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه

کتاب قدرت جذب 

من فایل صوتیش رو گوش دادم 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
کتاب قدرت جذب  من فایل صوتیش رو گوش دادم

مرسي عزيزم

ولي نتيجه هم گرفتي؟

مرسي عزيزم ولي نتيجه هم گرفتي؟

من کلا به قانون جذب اعتقاد دارم 

اره حتی از سابلیمبال هم 40 درصد نتیجه گرفتم 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
یکسال تمام

خيلي خوبه 

من کلا به قانون جذب اعتقاد دارم  اره حتی از سابلیمبال هم 40 درصد نتیجه گرفتم

سايليمبال چيه ببخشيد؟

سابلیمینال چی؟

من از ساب درس خوندن ولمنتال نتیجه گرفتم 

دوستم از ساب چشم سبز ولمنتال 

کتاب قدرت نویسنده اش برایان تریسی بود حدود۱۰سال پیش خوندمش خیلی کاربردیه همه چیزو درمورد قانون جذب ت ...

ممنونم ازت عزيزم