2777
2789
عنوان

شیاف ماریانا

33566 بازدید | 68 پست

سلام من شیاف ماریانا گرفتم چند شب استفاده کردم دیروزم همینطور از دیشب خونریزی شدید دارم و لخته های گِل مانند ازم میاد خیلی میترسم کسی تجربه ای نداره؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آخه بعضی ها بخاطر تنگ شدن واژن میخورن. البته من تبلیغش رو خوندم. چرا پیش متخصص نرفتی

شیافو میخورن؟؟😐😂😂😂😂😂

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
خخخخخخ. ببخشید حواسم نبود. میزارن 🤣🤣🤣🤣🤣

فدات😂😘😘

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

بچه ها شیاف خون از کجا میخرن؟داروخونه میده؟

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿
عزیزمی. تو استفاده کردی از این شیاف؟ 

نه والا.فقط دیدم نوشتن شیاف بعد شما گفتی میخورن خندم گرفت😁😁