2777
2789
عنوان

میشه یدقیقه بیایین...

106 بازدید | 15 پست

سلام 

میدونم همتون به یه نحوی گرفتارین 

میدونم همتون مشکلات خودتون رو دارین و این وسط شاید تاپیک من و خواهشی که ازتون دارم به چشم نیاد... 

ولی اگه تونستین فقط یه دعا واسه اینکه تو دلیم سالم باشه واسم کنید... 

تو دلم خیلی آشوبه... 

بچه قبلیم مشکل قلبی داشت و وقتی فهمیدم مجبور شدم سقط کنم تو 18 هفته و 6 روز

امروز نوبت اکو قلب جنین دارم 16 هفته و 2 روزمه... 

ساعت 7 😞😞

خیلی استرس دارم میترسم دوباره همون اتفاق بیفته... 

خواهش میکنم لطفااااا لطفااااا واسمون دعا کنین که خیلی به دعاتون محتاجیم بچه هااااا😞

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صلوات فرستادم برات

ایشالا ب حق امام حسین همه چی خوب پیش میره

اومدی از دکتر تاپیک بزن نتیجرو بگو

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
الهی که کوچولوت سالم و سلامت بیاد تو آغوشت عزیزم

مرسی عزیزم 

ممنون که لایق دونستی

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
صلوات فرستادم برات ایشالا ب حق امام حسین همه چی خوب پیش میره اومدی از دکتر تاپیک بزن نتیجرو بگو

اگه شرایطش رو داشتم حتماااا بهتون خبر میدم❤️

ممنون عزیزم انشاالله حاجت روا بشید

اگه شرایطش رو داشتم حتماااا بهتون خبر میدم❤️ ممنون عزیزم انشاالله حاجت روا بشید

فدات بشم💞

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

وای عزیزم منم باردارم..بدجوری با تاپیکت استرس گرفتم..چطور پس دکتر من..منو نفرستاده واسه اکو قلب جنین؟ بیست و هشت هفته ام 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
وای عزیزم منم باردارم..بدجوری با تاپیکت استرس گرفتم..چطور پس دکتر من..منو نفرستاده واسه اکو قلب جنین ...

نه استرس واسه چی؟ 

من و همسرم پسرخاله و دخترخاله ایم و همسر خودش مشکل قلبی داره به این دلیل دکتر واسم اکو قلب نوشت

ساااالمه ایشالااااا نگران نباااش توکل برخدا 

ممنون عزیزم انشاالله به هرچی میخوای برسی❤️

نه استرس واسه چی؟  من و همسرم پسرخاله و دخترخاله ایم و همسر خودش مشکل قلبی داره به این دلیل دک ...

اها.درسته...الهی  به حق شش ماهه امام حسین خدا بچتو سالم و صالح بده بغلت عزیز دلم 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
اها.درسته...الهی  به حق شش ماهه امام حسین خدا بچتو سالم و صالح بده بغلت عزیز دلم

ممنون عزیزمممم انشاالله تو دلی شمام سلامت باشه همیشه❤️

بچه قبلیتون چیشد؟ 

ممنون عزیزمممم انشاالله تو دلی شمام سلامت باشه همیشه❤️ بچه قبلیتون چیشد؟ 

متاسفانه قلبش تشکیل نشد و مجبور شدم سقطش کنم