2777
2789
عنوان

سه روزه...

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 38 پست
نه اصلا حالم خوبه اخه برای همین باورم نمیشه ک کرونا باشه اخه فقط سرفه دارم سه روزه همین حتی شبا تو خ ...

منم همینجوریم ، نمیدونم همینجوری راحت تموم میشه یا بدتر میشم . اما بو و مزه حالیم نمیشه اولش خوب بودم بعد اینجوری شدم . اشتهامم کم شده . 

شک نکن کروناست من ده روزه این علایم رو دارم دیروز رفتم سیتی اسکن گرفتم ریه ام درگیر شده.نمیدونم چیکا ...

عزیزدلم من شنیدم کندر رو بجوشونید و ابش رو بخورید بشددددت ب پاکسازی ریه کمک میکنه 

و اینکه ب ازای هر یک‌کیلوگرم وزن تون توی سرم ویتامین سی تزریق کنن براتون 

عالیه 

بخور و مایعات گرمم یادت نره

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثل منی منم اینجور بودم اصلا باورم نمیشد دیشب که عکس گرفتم و گفتن ریه ات درگیره دنیا رو سرم خراب شد. ...

نگران نباش ان سالله ک نمیگیره منم فقط از پسرم و مادرم میترسم من ماسک زدم و سعی میکنم ب چیزی ک دست میزنم ضد عفونی کنم 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
سی تی دادی؟ فقط و فقط استراحت کن  من حدود ۵روز قرنطینه بودم و فقط دکتر میرفتم از هفته دوم بی ...

هر کسی یه جور علایم داره خیلی عجیبه خدا خودش رحم کنه.انشالله خوب میشی شما هم.من دبروز اسکن گرفتم گفتن ریه ات درگیره.خیلی نگرانم.ولی الان نه روزه و شاید بیشتر که سرفه میکنم نمیدونم چند روز دیگه طول بکشه و آیا بدترمیشم یا نه

یاشاسین آذربایجان💓✌

اره ولی خب باهیچ دارویی خوب نمیشدتاخودش کم کم تموم شد

فک نکنم چون من خودم یه بار اینطوری شدم اما چون گرد و غبار رفته بود تو گلوم تغییرات فصل می‌تونه باشه استرس به خودت نده چون استرس بگیری حتی اگه کرونا نباشه هم حالت بد میشه من خودم یه بار اینقدر استرس داشتم تب کردم 

میکن عطسه اصلا از علایم‌کرونا نیس

الحمدالله 😁

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
نه اصلا حالم خوبه اخه برای همین باورم نمیشه ک کرونا باشه اخه فقط سرفه دارم سه روزه همین حتی شبا تو خ ...

من یکی از دوستام خیلی معمولی گرفت 

بستگی به سیستم ایمنی بدن داره 

ولی در کل تا چند روز مراقبت کن ایشالا که سرماخوردگیه