شک نکن کروناست من ده روزه این علایم رو دارم دیروز رفتم سیتی اسکن گرفتم ریه ام درگیر شده.نمیدونم چیکا ...
عزیزدلم من شنیدم کندر رو بجوشونید و ابش رو بخورید بشددددت ب پاکسازی ریه کمک میکنه
و اینکه ب ازای هر یککیلوگرم وزن تون توی سرم ویتامین سی تزریق کنن براتون
عالیه
بخور و مایعات گرمم یادت نره
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سی تی دادی؟ فقط و فقط استراحت کن من حدود ۵روز قرنطینه بودم و فقط دکتر میرفتم از هفته دوم بی ...
هر کسی یه جور علایم داره خیلی عجیبه خدا خودش رحم کنه.انشالله خوب میشی شما هم.من دبروز اسکن گرفتم گفتن ریه ات درگیره.خیلی نگرانم.ولی الان نه روزه و شاید بیشتر که سرفه میکنم نمیدونم چند روز دیگه طول بکشه و آیا بدترمیشم یا نه
اره ولی خب باهیچ دارویی خوب نمیشدتاخودش کم کم تموم شد
فک نکنم چون من خودم یه بار اینطوری شدم اما چون گرد و غبار رفته بود تو گلوم تغییرات فصل میتونه باشه استرس به خودت نده چون استرس بگیری حتی اگه کرونا نباشه هم حالت بد میشه من خودم یه بار اینقدر استرس داشتم تب کردم
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...