2777
2789

خسته شدم از این رفتارهای شوهرم حتی خانوادش هم گاهی بی احترامی میکنن...تو شوخی چنان مسخرت میکنن و سوژت میکنن ....اگر هم مقابله به مثل کنی به مشاجره ختم میشه....اکثر دعواهامون تا الان که 4سال میگذره ی دلیلشون این بودخ

چی میگنعزیزم

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو موارد دیگه بد نیس خیلی جاها واقعا خوبه ولی این موردش ازار دهندست قابل تحمل نیس برام

دقیقا عین منی امشب جلو همه ضایعم کرد بعد رفتیم تو اتاق باهام بحث کرد قند تو دل همه فکوفامیل نفهمش اب شد

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
مثلن در مورد باباها حرف میزنه میگه سادن هر دوشون ولی در مورد بابا من تو حرفاش میگه خره وای اتیش گرفت ...

وا خودش خره🤦‍♀️😶شوخیشم قشنگ نیسا

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
مثلن در مورد باباها حرف میزنه میگه سادن هر دوشون ولی در مورد بابا من تو حرفاش میگه خره وای اتیش گرفت ...

فقط و فقط مقابله به مثل. بگو خر تو و باباتی. وا چه بی ادبه

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

بگو باز خوبه مثل تو نیست احمق

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
تو موارد دیگه بد نیس خیلی جاها واقعا خوبه ولی این موردش ازار دهندست قابل تحمل نیس برام

وقتی تنهایید بهش بگو و بخاه این کارو انجام نده هر وقتم دیدی شروع کردن سریع باحالت ناراحتی و حتا ریختن چند قطره اشک ـبلند شو و جمعو ترک کن بدون بی احترامی..حتا شده شامم نخور سرسنگین باش اما ب رو نیار ک حساب کار دسشون بیاد

چشمان تو آفریقاست..