2777
2789
عنوان

بی احترامی شوهرم به خودم و خانوادم با شوخی یا جدی

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 43 پست

غلط میکنن اجازشو نده ی خونی بنداز دفه بعدی ب گور باباشون بخندن 

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی تنهایید بهش بگو و بخاه این کارو انجام نده هر وقتم دیدی شروع کردن سریع باحالت ناراحتی و حتا ریخت ...

با خانوادش خیلی کم ولی با خودش اینکارا هم کردم ولی شاید کم بوده باید ادامه بدم...ممنون از راهنماییت عزیزم

وای چقدر شبیه خانواده جاری من هستن واقعا شوخی هم حدی داره که این آدمای بیشعور شورش ودراوردن

❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره

گلی مثل خودشون باش هر جوری گفتم توهم جواب بده وگرنه تا آخرش همین بحثارو داری ی بار دعوا بکن باشوهرت که دیگ مسخره نکنه منم خیلی ارومم ولی این مورد هرکسی توهین بکنه سریع جواب میدم گاهی ی دعوا بزرگ بهتر از اعصاب خوردی هر روزه .

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.
با همچين آدمايي بايد عين خودشون رفتار كرد و مثل خودشون جواب داد وگرنه با اخم و تخم و بي محلي و سكوت ...

اخه مثلن داییم مهندس ناظر ساختمان که داریم میسازیم بعد چیزی خواست از ما که بنفعمون هم بود بعد مامانش برگشته میگه مهندسا هیچی حالیشون نیس نمیفهمنو...من چی بگم کاش پاشده بودم اومده بودم خونمون