2777
2789
عنوان

ادمای لاغر...???

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 74 پست
لاغرتر نشدی؟

من ڪلا هے دارم لاغر تر میشم 

مریضو غیر مریضم نداره 😐 

البتہ من تو اون دوره غذا هم نمیخوردم شاید یڪے خودشو تقویت ڪنہ و لاغرم هم نشہ 

مـاه اگہ میخندید شبـیہ تـو مـیشد 💫💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شوهرمم خیلی لاغره جفتمون لاغر مردنی تازه شوهرم پرستاره اگر بگیره بدبختیم کلی ضعیفه 

خب یکم چاق شید ۴۵ خیلی کمه با این قد

چشمات قشنگ ترین سیاهیِ سرنوشتمه :)🖤🥀
من ڪلا هے دارم لاغر تر میشم  مریضو غیر مریضم نداره 😐  البتہ من تو اون دوره غذا هم نمیخو ...

اخه بدبختی اینه ما لاغرا همینجوری اشتها نداریم چه برسه مریض بشیم 😐😐

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
منم قدم ۱۶۵ هس ۷۸ کیلوام تازه بعضی وقتا فک میکنم لاغرم 😂😂

منم ۱۶۵ با ۵۵ خیلی لاغرم

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
خب یکم چاق شید ۴۵ خیلی کمه با این قد

عزیزم چاق شدن ک به دست ما نیس واقعا خیلی سخته بخوای اصولی چاق شی من همیشه میگم لاغر شدن خیلی راحت تر از چاق شدنه 

عزیزم چاق شدن ک به دست ما نیس واقعا خیلی سخته بخوای اصولی چاق شی من همیشه میگم لاغر شدن خیلی را ...

از نظر علمی هم ثابت شده  لاغر شدن راحت تر از چاق شدنه برای کسی که استعداد چاقی نداره و سوخت ساز بدنش بالاست

اخه بدبختی اینه ما لاغرا همینجوری اشتها نداریم چه برسه مریض بشیم 😐😐

واقعا 😐 حالا لاغریو میشہ حل ڪرد 

ولے اگہ میمردم دیگہ زنده نمیشدم 😂😂لاغریو ولش ڪن 😂

مـاه اگہ میخندید شبـیہ تـو مـیشد 💫💛
از نظر علمی هم ثابت شده  لاغر شدن راحت تر از چاق شدنه برای کسی که استعداد چاقی نداره و سوخت ساز ...

دقیقا همینطوره البته میشه با یسری قرص و پودر عوارض دار چاق شد ولی من اون چاقیو نمیخوام چون پفه و بعد قطعش برمیگرده تازه کلی هم ب کلیع و کبد اسیب میرسونه چاق شدن اصولی هم ک خیلیییییی سخته با خوردن نمیشه اصلا 

عزیزم چاق شدن ک به دست ما نیس واقعا خیلی سخته بخوای اصولی چاق شی من همیشه میگم لاغر شدن خیلی را ...

اگه بخای میشه من خودم ۵۸ کیلو بودم تو دو سه ماه شدم ۷۸

چشمات قشنگ ترین سیاهیِ سرنوشتمه :)🖤🥀
دقیقا همینطوره البته میشه با یسری قرص و پودر عوارض دار چاق شد ولی من اون چاقیو نمیخوام چون پفه و بعد ...

میشه اصولی چاق شد ولی تلاش و خرج لازمه 

خودم لاغر بودم چاق شدم 

رو همین حساب میگم که میشه