2777
2789
عنوان

ادمای لاغر...???

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 74 پست
میشه اصولی چاق شد ولی تلاش و خرج لازمه  خودم لاغر بودم چاق شدم  رو همین حساب میگم که میش ...

شدنو میشه ولی خیلی اراده میخواد باشگاهم ک تعطیله تازه اشتها هم میخواد میشه بگید چجوری چاق شدین؟؟

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به استخون بندی و اناتومی بدن هم ربط داره زن داداش من قدش ۱۶۳،۴ هست وزنش ۵۴ کیلو  اصلا لاغر نیس ...

من مثل زن داداش شمام حس میکنم با ۵۵کیلو وزن عالی میشم چون الانم ک ۴۵کیلو ام. باسن‌ دارم البته بالاتنه ندارم با اینکه بچه شیر دادم 😞😞

شدنو میشه ولی خیلی اراده میخواد باشگاهم ک تعطیله تازه اشتها هم میخواد میشه بگید چجوری چاق شدین؟؟

من باشگاه نرفتم 

اشتها هم روزای اول برات سخته بعد معده ت جا باز میکنه و راحت میشه برات 

میتونی قرص زینک پلاس یا مولتی ویتامین هم بخوری که محرکی باشه برای اشتهات 

من با پرخوری چاق شدم 

ولی تو تاپیک ماه پیشونی اکثرا با کالری شماری 

به هرحال بخوای میشه 

والا من ک هرروز با غذا ۱۲ تا نون میخوردم دوهفتس دیگه کم نون میخورم همینجور بمونم از این بالا تر نرم اخه من چون سنمم کمه ۱۸ سالمه اگ بیشترم بشه قیافم بد میشه

چشمات قشنگ ترین سیاهیِ سرنوشتمه :)🖤🥀
من مثل زن داداش شمام حس میکنم با ۵۵کیلو وزن عالی میشم چون الانم ک ۴۵کیلو ام. باسن‌ دارم البته بالاتر ...

فکر کردم با این وزن مجرد باشید 

خب سعی کن که تپل شی اگر خیلی دوس داری 

من باشگاه نرفتم  اشتها هم روزای اول برات سخته بعد معده ت جا باز میکنه و راحت میشه برات  ...

اتفاقا قرص زینک و کلسیم خارجی میخورم ولی انگار میریزم گوشه دیوار اره نیاز ب پر خوری داره باید دایم دهنت بجنبه من از صبح فقط یه دونه تخم مرغ خوردم با دولیوان چای همین🥴🥴الانم احساس سیری کامل دارم نمیتونم شام بخورم 

فکر کردم با این وزن مجرد باشید  خب سعی کن که تپل شی اگر خیلی دوس داری

نه مجرد که بودم ۴۲کیلو بودم الان پیشرفت کزدم 🤣🤣

والا من ک هرروز با غذا ۱۲ تا نون میخوردم دوهفتس دیگه کم نون میخورم همینجور بمونم از این بالا تر نرم ...

۱۲تا نون ؟؟😨😨وای مطمئنی

اتفاقا قرص زینک و کلسیم خارجی میخورم ولی انگار میریزم گوشه دیوار اره نیاز ب پر خوری داره باید دایم د ...

باورم نمیشه 

چون خودم لاغر بودم بازم پیش نیومده فقط صبحونه بخودم و سیر بمونم 

به نظرم برو پیش دکتر متخصص تغذیه 

شما علاوه بر اینکه وزنت نسبت به قدت کمه 

با این حجم از نخوردن باعث میشی بدنت تحلیل بره و بدنت برای اینکه بتونی فعالیت کنی انرژی رو از سلول های بدنت بگیره که این باعث میشه که صدمه ببینی و اون سلول ها دیگه ترمیم نمیشه! 

به خودت داری ظلم میکنی 

باورم نمیشه  چون خودم لاغر بودم بازم پیش نیومده فقط صبحونه بخودم و سیر بمونم  به نظرم بر ...

ببین ضعف میکنما ولی میلی به خوردن ندارم مثلا ظهر رفتم حمام چشمام سیاهی میرفت اصلا توان استادن نداشتم کرونا لعنتی اومد وگرنه باید یه دکتر تغذیه برم 

ببین ضعف میکنما ولی میلی به خوردن ندارم مثلا ظهر رفتم حمام چشمام سیاهی میرفت اصلا توان استادن نداشتم ...

چه ربطی به کرونا داره 

زندگی ادامه داره ماسک بزن برو دکتر ! چرا شلوغش میکنی 

باید عادت کرده باشی به این روند ! 

وقتی چشمات سیاهی میره یعنی بدنت ضعیفه و نیاز به غذا داره احتمالا کم خون هم هستی 

این همه ادم با وجود کرونا به زندگی قبلیشون برگشتن ولی معقولانه پروتکل هارو رعایت میکنن 

شما هم همین کارو کن 

والا این ضرری که به خودت میزنی بخاطر دکتر نرفتن از ۱۰۰ تا کرونا بدتره !

به استخون بندی و اناتومی بدن هم ربط داره زن داداش من قدش ۱۶۳،۴ هست وزنش ۵۴ کیلو  اصلا لاغر نیس ...

اخه به منم همه میگن خوبی

خودم دلم میخواد ۶۰ بشم

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من