2777
2789
عنوان

جا افتادن بینی بعد از عمل 😅

1612 بازدید | 6 پست

سلام خانومای عزیز واسه شما چقدر طول کشید تا فرم لب و چشم و کل صورت به حالت قبل برگرده ؟ من منظورم فقط بینی نیست کل قیافمه الان ۵ ماه شده ولی هنوز خوشم نمیاد 

واسه شما چقدر طول کشید تا جا بیفته و خوشتون بیاد ؟ 

عکسم نمیتونم بزارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از ابتداش تغییر زیادم مشخص بود.. اما هر ماه که میگذشت بیشتر رو صورتم مینشست...تا یکسال که دیگه ق ...

مرسی عزیزم من بینیم خیلی خوشگل شده هر کی می بینتم میگه چقدر خوشگل شدی ولی من خیلی عوض شدم نمیتونم قیافه جدیدمو بپذیرم بعد یه سال عادت میکنم ؟؟

مرسی عزیزم من بینیم خیلی خوشگل شده هر کی می بینتم میگه چقدر خوشگل شدی ولی من خیلی عوض شدم نمیتونم قی ...

به تغییر زیادت کار نداشته باش.

قیافه جدیدتو دوست داری؟مهم اینه که چهره تو دوس داشته باشی.من ۳ سال شده عمل کردم.بقدری راضی ام که اصلا شکل قبلم برام غیرعادیه.🤣در این حد دوسش دارم.

من از ابتداش تغییر زیادم مشخص بود.. اما هر ماه که میگذشت بیشتر رو صورتم مینشست...تا یکسال که دیگه ق ...

عزیزم اگ این تاپیک میخدنی جواب منو بده خیلی استرس دارم من میترسم بینیم کوچیک بشه هر چند استخوتی هست بعد یک سال چطور تغییر کرد منظورتون چیه