2777
2789
عنوان

شوهر و خانواده بی مسیولیتش

502 بازدید | 32 پست

سلام دو سال و نیم هست نامزد کردم. از همون اول خانواده همسرم مهریه رو بهونه کردن و خیلی من رو اذیت کرد. تیکه ها و حرفهایی بهم گفتن که خیلی اذیتم کرد. تو خریده عروسیم نبودن. وقتی هم نبودن همسرم رو یادمیدادن که کوفتم کنه. با گذشت زمان همسرم فهمید حق با کیه و الان باهاشون تا حدی قطع رابطه کرده یعنی اگر قبلا 100 درصد بود رابطش الان شده 15 درصد. اوناهم کل حمایتشون رو ازش حذف کردن. عروسیمون که خورد به کرونا دیگه موند و بدون حتی یه تلفن من رفتم خونه خودم. اما همسرم الان حتی نمیگه بیا بریم اتلیه عکس بگیر اگرچه هنوز باکره هستم و میگه میخوام شب عروسی این کار رو کنیم. اما اصلا بحثش رو نمیکنه. دلم خیلی گرفته. نه تنها خانوادش باهام خوب نیستن حتی بد و بیرا میگن که تو پسرمون برادرمون رو دزدیدی. اما برادر خودم ببینید واسه نامزدش از همین اول چه کارا که نمیکنه. انقدر هواشو داره. من که میبینم دلم به درد میاد که من چرا این قسمتم بود. خواهرم ندارم بشینم باهاش راحت حرف بزنم. دلم تو عذابه الکی باید به ظاهر شاد باشم. اما خانواده همسرم رو سپردم خدا جوابشون رو بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتی خونه خودت و باکره ای؟؟؟

مردا اصولا کم طاقتن تو این یه مورد 

مطمئن شو که مشکلی نداره و سالم هست یا 

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
همسرم میگه میخوام شب عروسیمون این اتفاق بیافته

زد و کرونا دو سال دیگه موندگار بود ، اونوقت چی؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
چرا تحمل میکنی تروخدا .من تو عقد رابطه داشتم واسه همین جدا نشدم الانم اسیم کرده تو ذهنمه زندگیرو رو ...

اخه جدا شدم مگه ایندم چی میشه میگن مطلقه هست یه مرد با 3تا بچه میاد سراغم تازه پدرم پشتم نیست میگه ابروموون میره همسرمم نمیزاره

چقدر بد بابا حالا حالاها کرونا هست زندگی زناشوییتونو بکنید دو روز دیگه میگد دیره بچه بیاریم دریغ از ی خورده لذت پیش هم بودن

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
زد و کرونا دو سال دیگه موندگار بود ، اونوقت چی؟

همین حرف منم هست. نه شوهرم از لحاظ جنسی مشکلی نداره اتفاقا خیلیم فعاله فقط محتاطه میگه نکنه بچه بیاد این وسط

هروقت من بحث عروسی میکنم دعوا میافته خانوادش میگن تو کرونا نمیایم منم میگم اصلا قرار نیست شلوغ باشه که 

من تا حالا نشنیدم مردی بگه میخوام شب عروسیمون اتفاق بیافته 

مخصوصا تو این شرایط خاص که اصلا معلوم نیست عروسی در کار باشه یا نه 

به نظرم الان مشکل بزرگت اینه که چرا همسرت میلی به رابطه باهات نداره 

بیخیال خانواده ش اونا که به قول خودت الان نیستن

همین حرف منم هست. نه شوهرم از لحاظ جنسی مشکلی نداره اتفاقا خیلیم فعاله فقط محتاطه میگه نکنه بچه بیاد ...

امیدوارم همینطور که میگی باشه .نظر همسرت چیه ایشونم میخاد جشن بگیره؟