سلام دو سال و نیم هست نامزد کردم. از همون اول خانواده همسرم مهریه رو بهونه کردن و خیلی من رو اذیت کرد. تیکه ها و حرفهایی بهم گفتن که خیلی اذیتم کرد. تو خریده عروسیم نبودن. وقتی هم نبودن همسرم رو یادمیدادن که کوفتم کنه. با گذشت زمان همسرم فهمید حق با کیه و الان باهاشون تا حدی قطع رابطه کرده یعنی اگر قبلا 100 درصد بود رابطش الان شده 15 درصد. اوناهم کل حمایتشون رو ازش حذف کردن. عروسیمون که خورد به کرونا دیگه موند و بدون حتی یه تلفن من رفتم خونه خودم. اما همسرم الان حتی نمیگه بیا بریم اتلیه عکس بگیر اگرچه هنوز باکره هستم و میگه میخوام شب عروسی این کار رو کنیم. اما اصلا بحثش رو نمیکنه. دلم خیلی گرفته. نه تنها خانوادش باهام خوب نیستن حتی بد و بیرا میگن که تو پسرمون برادرمون رو دزدیدی. اما برادر خودم ببینید واسه نامزدش از همین اول چه کارا که نمیکنه. انقدر هواشو داره. من که میبینم دلم به درد میاد که من چرا این قسمتم بود. خواهرم ندارم بشینم باهاش راحت حرف بزنم. دلم تو عذابه الکی باید به ظاهر شاد باشم. اما خانواده همسرم رو سپردم خدا جوابشون رو بده
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.