2777
عنوان

میخوام کچل کنم😭😭😭

1204 بازدید | 22 پست

خیلی ناراحتم همیشه ارزوی موی بلندو داشتم ولی نمیشه😢

میخواستم کوتاه کنم ولی میبینم موهام تا ریشه داغونن حالا میخوام کچل کنم به نظرتون کار درستیه؟

بعد برا تقویتشون چیکار کنم که دیگه اینجوری نشن موهام؟

راسته که میگن کچلی باعث پر پشتی مو میشه چون مامانم میگ بچه بودی موهاتو کچل نکردم اینجوری شدی😐

در صورتی که من بچگیام موهای پرپشت و لخت و بلندی داشتم بعد از بلوغ کم کم موهام داغون شدن تا به اینجا رسیدن😢😢😢

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کوتاه کن ولی کچل نه درمانش این نیست هورمون هات بررسی کن ویتامین هات ببین کمبود نداری شاید از اوناس

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

موهات فرفریه؟چرا داغون شده خب

نه ربطی به بچگی نداره

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

کچل کردن ربطی به رشد مو نداره😑

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
موهات فرفریه؟چرا داغون شده خب نه ربطی به بچگی نداره

نه فر نیست لخت بود الان خیلی کم حالت داره ولی خیلی خیلی نازکه زود گره میخوره

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔

علت ریزش باید مشخص بشه ....قرص بگیر بخور ...

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗