2777
2789

فک کنم 

کآری به این ندارم که خفاشو گرفتی خوردی ریدی به کره ی زمین. فقط بگو چطوری گرفتیش؟!!!! من یه یاکریم با اون اوسکولیو نمیتونم بگیرم! 🥴           مواظب عطسه کردنتون باشین دیگه نمیگن عافیت باشه میگن مرگگگگ😬            تا دیروز داشتیم چس ناله میکردیم ب خدا ک جونمونو بگیر حالا دنبال ماسکیم ک یوقت نمیریم🤦‍♀️       مورد داشتیم تو شرکت تا دیروز با لیوانی که صبح شیر میخورد، ظهر دوغ میخورد و عصر قهوه و چایی و دوباره چرخه استفاده ش از فردا شروع میشد. الان لیوانو میشوره میذاره تو کمدش درو قفل میکنه میره، من از ویروس کرونا ممنونم که بهداشت رو به خیلیا یاد داد. 😍         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک هفته خوردم اولش که بدنم یخ میکرد 

بیحال بودم سردرد میگرفتم

بعدشم سه روز آخر صبحونه که میخوردم بعدش میخوردم قرص رو دیگه هیچی نمیتونستم بخورم 

ضعف میکردم میخوردم 

ببخشید ببخشید همه رو بالا میاوردم

یکی دوهفته‌طول میکشه تا قرص یسازه بهت ولی خب بعضی قرصاهم‌کلا نمیسازن باید عوض کنی

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

مشکلت چی بود؟

من دختر بودم تنگی نفسنفس شدیدداشتمو هیچ دکتری نمیفهمید چی یده رفتم پیش ی دکترخوب اینبابا دوتارو دتد. خوب شدم الانم برای ش قلب شدید و استرس و افتادگی و اینابیزوپرولول و الپرازولام و فلوکستین داده برای اعصاب استرسه و اروم شد ن دیگ

رنگ ولایتhaircolorist
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز