2777
2789
عنوان

نی نیم اومددددد😍😍😍😍

408 بازدید | 36 پست

بچه ها نی نیم اومد😁

بگذریم ک تا فول شدم پوستم چندلایه کنده شد😂حتی آب هم میخوردم استفراغ میکردم

حالام ک تخت خوابیده فقط یبار شیر خورده 🤦‍♀️🙁

راستی هیچکدومتونو فراموش نکردم واسه همه دعا کردم ایشالا ب خواسته هاتون برسید

ی چیز دیگ اینکه از همه اونایی ک واسه زایمان راحت راهنماییم کردن ممنونم بعد از اینکه فول شدم با راهنمایی هاتون خیلی زود زایمان کردم

عکسش هم الان نمیدم چون هنوز پف داره😂😂😂

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

قدمش پر از برکت

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لی نمیدونم چرا همش خوابه 

میتونه بخاطر این باشه ک من چند روز درد داشتم و جوجه هم با مان بیدار بوده؟؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

عزیززززم چه شیرینه این لحظه😘😍

قدمش پراز خیر و برکت

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

قدمش مبارک مامان کوچولو

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

مبارک باشه عزیزم خوش قدم باشه براتون ، 

زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه انشالله

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

مبااااااااارک خدا رو شکر  سالمه ایشالله کلی روزای خوب ویش رو دارید

انقدر تعلیق شدم که مجبور شدم با سیمکارت دوستم بیام. ا  نینی یار بازم تعلیقم کنی مجبورم با سیمکارت بقال سرکوچه بیام   

عزیزم خدا حفظش کنه❤❤نترسیدی از بیمارستان و کرونا وووو چ جوری بود رعایت میکردن تو بیمارستان یانه

♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡ 

ای جان مبارکت باشه

سلامت باشین هر دوتون 

خیلی مواظب خودتو نی نی باش

🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه