2777
2789
عنوان

نی نیم اومددددد😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لی نمیدونم چرا همش خوابه  میتونه بخاطر این باشه ک من چند روز درد داشتم و جوجه هم با مان بیدار ...

مبارکه

برای منم دعا کن تو دلیم رو این دفعه به وقتش بغل بگیرم

خدا بهت ببخشه

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
آخی مباااااارکه اسمش چیه؟ به خاطر ویارت استفراغ میکردی یعنی تا اون موقع ویار داشتی؟

نه گلم بخاطر فشار و درد زیاده به همه جات فشار میاد

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
لی نمیدونم چرا همش خوابه  میتونه بخاطر این باشه ک من چند روز درد داشتم و جوجه هم با مان بیدار ...

چون بارداری ارومی داشتی 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

عزیزم بزار بخوابه قراره یمدت طولانی شب زنده داری کنی😄شوخی کردم عزیزم انشالله که خوش خوابه بچت

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
مبارک باشه عزیزم خاطره زایمانتم حال داشتی تعریف کن من اینقد دوست دارم خاطره بخونم

حتما عزیزم تگت میکنم

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
مبارکه ساعت چندزایمان کردی؟چندساعت طول کشید؟

درد زایمانم ک دو روز تموم طول کشید 

درد شدید زایمان رو داشتم اما دهانه رحمم رو ۲ مونده بود از آمپول فشارم میترسیم

اما بعد از فول شدن حسابی زور زدم و یک ساعته بدنیا اومد با اینکه بچه اولم بود

البته تو درد زایمان اصلا نباید داد و جیغ بزنیاااا باید نفس عمیق بکشی حبسش کنی و محکم زور بزنی 

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
چون بارداری ارومی داشتی 

اره دوران بارداریم خوب بود اما بیشتر فک کنم بخاطر دو روز دردم بود الان خسته هست

آخی مباااااارکه اسمش چیه؟ به خاطر ویارت استفراغ میکردی یعنی تا اون موقع ویار داشتی؟

ن بخاطر ویار نبود از شدت درد بود 😭

اسمشم سامیاره😍

عزیزم خدا حفظش کنه❤❤نترسیدی از بیمارستان و کرونا وووو چ جوری بود رعایت میکردن تو بیمارستان یانه

اره حتی اگ از اتاقم یه قدم اونطرف تر میرفتم دعوام میکردن