2777
2789
عنوان

ساخت خونه

139 بازدید | 14 پست

خانوما بنظرتون خونه ۱۴۰ متری بهتره یا یه خونه هشتااد متری یه خونه پنجاه متری که بعدا مستاجر بگیریم بنظرتون کدوم بهتره شما باسید چیکار میکنین ۱۴۰ متر هم برای ما خیلی بزرگ

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برا خودمون اگه میخاستیم دوتاش میکردیم، چون برا دو نفر 80 متر کافیه، حالا بعدا بچه دار شدیم می‌فروشیم بزرگترشو میخریم، خونه بزرگ پر کردنش هم خرج الکی میشه، بعد هی تمیز نگهش داری، دردسره

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

اگرتهرانید و  اجاره خونه رو لازم دارید دو تا خونه بهتره. اگر شهر کوچک هستیدو بیشتر خونه ها بزرگه و نیاز به اجاره ندارید ۱۴۰ متری

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

دوطبقه بساز ک هردو بزرگ باشن .یا اگه پولشو ندارین فعلا یکیو بزرگ بستز تا بعدا ارتقاش بدی یکی بالاش ب ...

ساختمونمون دو طبقس پایین دوتا مغازه بالا دوطبقه خونه که ی طبقش برای برادرشوهرمه حالا موندم چیکار کنم 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

بنظرم یه خونه بزرگتر باشه بهتر نیس🤔البته نمیدونم

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

به نظرم.140 خوبه دیگه کمتر خیلی کوچیک.میشه

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
آها فک کردم اول زندگیتون، خب پی نظرم رو عوض میکنم، 140 متری درست کنین بچه اتاق مستقل داشته باشه و جا ...

نه عزیزم پنج ساله ازدواج کردیم واقعا سخته از مستاجری خسته شدم‌میگم یه اتاق هم شده تعمیر کنه بریم‌توش خب خونه ۱۴۰ متری هم خیلی زمان میبره تا اماده بشه ولی میترسم بعدا پشیمون بشم...

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
نه عزیزم پنج ساله ازدواج کردیم واقعا سخته از مستاجری خسته شدم‌میگم یه اتاق هم شده تعمیر کنه بریم‌توش ...

پشیمون میشی.اگر مغازه داره برای آینده ، سرمایه ی پسرت میشه.به فکر پسرت باش.

مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ
نه عزیزم پنج ساله ازدواج کردیم واقعا سخته از مستاجری خسته شدم‌میگم یه اتاق هم شده تعمیر کنه بریم‌توش ...

به این فک کن که تهش یه سال بیشتر مستاجر میمونی ولی اگه الان خونه کوچیک بسازین تا آخر خونه ت همونه و جات تنگه، یه سال رو تحمل کن سختیش رو که بقیه عمر راحت و راضی باشی 

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗