2777
2789

پسرم ۴ماه و ۲۰ روزشه

خیلی اب دهنش میرفت و گاهی بالا میاورد 

شیر خودم چون خیلیییی کمه شیرخشک ببلاک میدادم بهش و وزنگیریش عالی بود

بردمش دکتر و بخاطر اب دهنش گفت ک رفلاکس داره وببلاکم AR تجویز کرد

جدا از سخت بودنه درست کردنش،پسرم باهاش کم وزن میگیره

تقریبا نصف ماهای قبلم کمتر وزن میگیره با این AR

بیومیل AR خریدم ک شاید وزندهیش بیشتر باشه اما اینو خوب نمیخوره

چیکار کنم؟تا کی باید این AR رو بدم؟

با معمولی قاطی کنم میشه؟

سلام عزیزم بچه منم رفلاکس داره بیومیل میدم.. یعنی تو 2ماهگی بردم دکتر گفت بیومیل آی ار بده.. تا الان که هفت ماهشه میدم هنوز ولی انگار دیگه دوسش نداره.. بزور وقتی خوابش میگیره بهش میدم.. رفلاکسشم بهتر ه خداروشکر ولی نمیدونم چرا تاحالا عوضش نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بچه منم رفلاکس داره بیومیل میدم.. یعنی تو 2ماهگی بردم دکتر گفت بیومیل آی ار بده.. تا الان ...

اخه پسر من بیشتر از این ک بالا بیاره اب دهنش میرفت

اما دکتره گف رفلاکسه،اونقدری بالا نمیاورد ک غیر طبیعی باشه

در واقع منم واس اب دهنش بردمش دکتر ن واس  استفراغ حاالا نمیدونم همون معمولیو بدم یا ن

تقریبا دو ماهه ای ار میخوره

نظر یه دکتر دیگه هم بپرس پسر منم ریفلاکس داشت شدید نبود دکتر بهش شیر خشک اچ آ داد خیلی بهتر شد وزنگی ...

شدید نبود مال بچم

اصلا من بخاطر اب دهنش بردم ک گفت رفلاکسه،بالا اوردنش زیاد نبود،نمیدونم چیکار کنم

اخه پسر من بیشتر از این ک بالا بیاره اب دهنش میرفت اما دکتره گف رفلاکسه،اونقدری بالا نمیاورد ک غیر ...

بنظر من که اصلا رفلاکس نداره.... آب دهن طبیعه همه بچه ها یه مدت اینجورین مخصوصا وقتی بخان دندون در بیارن .....

سلام 😍😍 سلام 🌸🌸

اونایی که میخوان مادرنمونه بشن بهترین برنامه واستون پیشنهاد میکنم که متناسب سن وسال بچه _البوم رشد _نمودار رشد_ پیام مشاور_تبادل نظر بامادران هم سن وسال کودکتون _من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو بشید میتونید از لینک زیر دانلود کنید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

https://gahvare.net/i/5ed172c88b159