2777
2789
عنوان

لطفا نظرتونوبگید

33 بازدید | 4 پست

سلام خانم ها من یه زن داداش دارم که کلا از ماخوشش نمیاداز اولم نمیخواست باداداشم ازدواج کنه وخلاصه شدوقتی خونه پدرم جمع میشیم بقیه عروسادورش جمع میشن وپچ پچ میکنن خلاصه رفتارهای ازار دهنده ایی داره ۵سال هم هست بدون هیچ قهریاناراحتی خونه من نیومدن هربارمیگن راهتون دوره وبهانه میارن خلاصه درباره ی اینکه من خونه ی پدرم میرفتم وبه خاطر دوری راه مجبور بودم ۱۰-۱۲روزی بمونم حرفی زدکه من خیلی ناراحت شدم امااصلا جوابشوندادم اما به پدرومادرم گفتم وپدرم مستقیم وغیرمستقیم جواب دادتامن هستم به کسی ربطی نداره خداشاهده خیلی سعی کردم نشون بدم محبتم رواما فایده نداشته خوشش نمیادازماالان من یه فکری مثل خوره به جونمه هستیدبگم؟؟؟؟

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشم کلا از منی که خواهرم ودست غریبه توقعش زیاده منم اصلا شوهرم پول بهم نمیده واختیاری ندارم خیلی وقته تو فکرمه برای زن داداشم یه روسری گرون برای برادرزادم یه ساعت خوب برا داداشم یه ادکلن بخرم دعوتشون کنم نظرتون چیه؟

ضمنا اینم بگم داداشمم برام کاری نکرده حتی رسم هست برادر به خواهر عیدی بده عید نوروز اون رو هم انجام نمیده