2777
2789

خودم یه بار یه بنده خدایی گیر داده بود بهم خواستگار سمج 

کاراش و حرفاش به شدت رو مخ بود و اصلا رعایت نمیکرد

تو یه خیابون راه میرفتم با دوستم که پیشم داشت راه میرفت داشتم با حالت عصبانی بلند بلند بدو بیراه میگفتم بش خیلی عصبانی بودم اسمشم میوردم تو حرفام بعد یهو دیدم کنارم ظاهر شد داشت راه میرفت به روش نیورد که دیده منو 😐😐از من بد شانس ترم داریم؟تو تهرانبه این بزرگیییی

اصلا سکته رو رد کردم فکر کنم بعدشم به روم اورد ولی از دستش راحت شدممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار با مادر شوهرم تو وات حرف میزدیم عکس خریداشو فرستاد اومدم بگم جووون کیبوره زلیل مرده ک....و.....ن نوشت دیگه اف شدم تا چن روز

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه ها شادش کنین ..با شوهرم بحث کردم هدفون زدم توگوشی ام میخوام روحیم عوض شه کمک کنین عشقا 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

امروز اومدم برا شوهرم پیام بدم تو واتس اپ اشتباه گذاشتم تو گروه فامیلی .تا همین حالا جک شده بود بهم ...

چی نوشتی مگه؟؟

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

من دبیر بودم یه مبحث بود به اسم کیرشهف هی با خودم میگفت نخند نخند آقا اسم درس و گفت یهو یکی پق خندید آقا چشمتون روز بد نبینه زدم زیر خنده بچه ها ترکیدن یکی گفت خانم اهل دلینا

زود خودم و جمع کردم گفتم توام اهل اخراج شدنیا گم شو تو حیاط😐 خنده رو لب همه ماسید😁

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...