2777
2789
عنوان

جاری جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 40 پست
فعلا که دارن میذارن

عزیزم منم 8ماهه جاری گرفتم از وقتی اومده اصلا نه من نه پسرم براشون مهم نیستیم فقط فکر اونن وبراش سنگ تموم میزارن اولا خیلی ناراحت بودم الانم هستم اما سعیرنیکنم بیخیال شم

من باهاش مشکل خاصی ندارم فعلا مساله اینه که میترسم در آینده مشکل پیدا کنم با این احساسات جدیدی که ...

مشکلی پیش نمیاد نگران نباش

من ی جاری دارم فقط

ولی اونقدر خوبیم با هم بهش میگم خواهر (خودم خواهر ندارم و واقعا مثلا خواهره واسم) 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عروس بزرگم وسه تا جاری دارم واقعا برااونا کارهایی کردن که برامن نکردن ولی الان احترام منو بیشتر دارن چون سعی کردم هیچ وقت بهشون بی احترامی نکردم ومثل پدرمادر خودم بودن 

البته اوایل اذیت میشدم ولی به روشون نیاوردم  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
ها نگران نباش اولش همه خوبن😂 بعدا عوضشو درمیارن واسه تو سنگ تموم نذاشتن؟ 

به هرحال همسر منم پسرشون بوده

اونم بچه ی اول

و براش خیلی ذوق داشتن و سعیشون این بوده سنگ تموم بذارن

اما مساله اینه که من بچه بودم

هر چند فقط دوسال پیش بود

به هرحال همسر منم پسرشون بوده اونم بچه ی اول و براش خیلی ذوق داشتن و سعیشون این بوده سنگ تموم بذار ...

چی بگم 😊 خوشبخت بشین هر دو

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

من فقط, ی یرادر شوهر دارم ولی جاریم واسم مثل خواهر نداشتمه واسه همین بهش میگم خواهر خیلی دوسش دار ...

چه عالی،خداروشکر

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
به هرحال همسر منم پسرشون بوده اونم بچه ی اول و براش خیلی ذوق داشتن و سعیشون این بوده سنگ تموم بذار ...

یه ضرب المثلی همشهریای ما دارن مناسب این حسِ شما،اینمواقع میگن نترس گوشتِ گاو ارزون میشه🤪🤪🤪یعنی اولش خیلی ذوقش رو میکنن بعد یه مدت عادی میشه اون عروس جدیده براشون و دیگه فرقی بینتون نمیزارن

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

عزیز دلم به خودت انقدر اعتماد کن و خودت رو باارزش بدون. ک نیازی به این نداشته باشی ک مادرشوهر از تو تعریف کنه یا توجه به سمت تو باشه یا اون...

در مورد خرج عروسی.... بدون چیزی ک اتفاق افتاده و دیگه برنمیگرده.پس اصلا حسرت نخور و دیگران را با خودت مقایسه نکن.چون کاری ک شده.فقط با فکر کردن بهش حسادت خودت رو زیاد میکنی و غصه گذشته رو میخوری. ک هیچ کدوم سودی برلت نداره.

به لطف خدا زندگیم مملو از اتفاقات خوبه 😘