2777
2789
خدا را شکر قرص خیلی خوبی هست راحت مصرف کنید از دارو های دیگر خیلی بهتر است، عالی. 

ببخشید ی سوال داشتم ازتون خواهرم ده روز داره این قرص رو میخوره و لاغر شده میخواستم ببینم امکان داره از مصرف این دارو باشه؟

برای همتون ارزوی خوشبختی میکنم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا را شکر قرص خیلی خوبی هست راحت مصرف کنید از دارو های دیگر خیلی بهتر است، عالی. 

سلام من ۶ماهه مصرف میکنم لوبل ۲۵۰

حالم بهتره حتی جدیدا شروع کردم شبا قبل خواب نصف میخورم .

اگه باردار بشم برای بچه بده؟ضرری داره؟

لوبل همون لوتیراستام هست نه تری فلوئوپرازین! از دست دادن تمرکز از عوارض شایعش هست  در دوره مص ...

سلام من ۶ماهه مصرف میکنم لوبل ۲۵۰

حالم بهتره حتی جدیدا شروع کردم شبا قبل خواب نصف میخورم .

اگه باردار بشم برای بچه بده؟ضرری داره؟

سلام گفتم منم نظرم رو بگم در مورد این دارو 

برا مادرشوهر بنده 

چون لخته خون تو سرشون بود اونم خیلی خیلی کوچیک دادن 

که روزی دو تا ۵۰۰

وقتی مصرف می‌کرد حالش به شدت بد 

بود سرگیجه 

ضعف 

بیحالی 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

لوبل همون لوتیراستام هست نه تری فلوئوپرازین! از دست دادن تمرکز از عوارض شایعش هست  در دوره مص ...

سلام ببخشید لوبل باعث بالارفتن آنزیم کبد هم میشه درطولانی مدت؟؟ پسرمن صرع مقاوم به درمان داره چندین سال والپورات سدیم ولاموتژین مصرف میکرده ولوبل هم یه دوسالی هم اضافه کرده دکتر فوق تخصص مغز و اعصاب بعد تقریبانزدیک به 2سال هست آنزیم های کبدیش بالای 100و200نشون میده دکتر گفت به احتمال زیاد ازوالپورات باشه سه ماهی هست قطع کرد بعد دوز لوبل به 500رسوند یعنی 500صبح و500شب لاموترژین 50 میلی گرمی روهم صبح وظهر وشب ولی الان نزدیک سه ماهه که والپورات قطع شده آزمایش دادیم به جای پایین اومدن رفته بالا ترنمیذونم چیکارکنم دیگه تواین دوسال خارمریم ولیورگل وتازگی هاهم سینارکول که عصاره کنگر فرنگی هست بهش دادم عوضه اینکه بهتر بشه بدتر شده حالا سونو گرافی میخوام ببرمش البته تواین چندسال هم شب ها ملاتونین وریسپریدون هم برای خوابش میدم نخوره نمبخوابه ریسپریدون نمیدونم به کبد آسیب میزنه یانه، میشه راهنماییم کنید 

لوبل‌خیلی‌قرص‌خوب‌وبی‌ضرری‌من‌که‌راضیم‌وحالم‌بهتره‌برای‌تشنج‌عالییه

ببخشید چندساله لوبل مصرف میکنید عوارضی براتون نداشته؟ کبد وآسیب نمیزنه آنزیم های کبدی رو بالا نمی‌بره؟ 

ببخشید چندساله لوبل مصرف میکنید عوارضی براتون نداشته؟ کبد وآسیب نمیزنه آنزیم های کبدی رو بالا نمی‌بر ...

یکساله میخورم پارسال خونریزی مغزی کردم ...اولاش روزی دوتا یا ۳تا میخوردم دقیق خاطرم نیست...الان شبی یک عدد میخورم...خداروشکر تا حالا هیچ مشکلی نداشته و حالم خوب شده...حتی دکتر بهم گفت خاستی بارادر شی هم بخور اشکال نداره چون قرص بی ضرری است....

سلام گفتم منم نظرم رو بگم در مورد این دارو  برا مادرشوهر بنده  چون لخته خون تو سرشون بود ...

از من اینطور نبود خیلی خوب وعالی شده حالم الان شبی یک عدد لوبل۵۰۰ یا همون لوتیراستام....میخورم....هیچ مشکلی هم ندارم

از من اینطور نبود خیلی خوب وعالی شده حالم الان شبی یک عدد لوبل۵۰۰ یا همون لوتیراستام....میخورم....هی ...

سلام عزیزم 

دکتر رفتن دوز دارو رو آورد پایین بهتر شدن 

الان بعد چند ماه باز دوز دارو رو برد بالا 

ولی اصلا مشکلی نداره 

به نظرم اون‌موقع چون مریض بود و بدنش ضعیف 

داروها قوی بودن 

باعث می‌شد حالش بد بشه 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی