2777
2789
ببخشید چندساله لوبل مصرف میکنید عوارضی براتون نداشته؟ کبد وآسیب نمیزنه آنزیم های کبدی رو بالا نمی‌بر ...

لوبلاگ به کبد آسیب نمیتونه.والپرات اسیبمیرسونه.هیچ وقت سر خود قرص به بچه ندید.حتما در مورد قرصی که برا خواب بهش میدی با دکترش مشورت کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام‌وقت‌بخیر ‌

من4۰سال‌قرص‌تشنج‌خوردم‌خوب‌نشدم‌فهمیدم‌‌این‌بیماری‌ماورا ئی‌هس‌ازموسسه‌اسم‌اعظم‌دعاصرع‌گرفتم‌عالی‌شدم‌اینم

تلفنش۰۹۱۵۹۸۲۸۱۲۸‌فقط‌دعام‌کنین

سلام خانما من قرص لوبل ونصف فنوباربیتال استفاده میکنم برای اقدام وبارداری ضررنداره؟؟؟

سلام من لوبل هزار سه تا میخورم البته با لاموتریژین چون تومور مغز دارم وتشنج میکنم سه تا زایمان کردم دو تا زایمانم فرص میخوردم ولی دکتر عوض کردم گفت نباید بچه دار میشدی ولی بچهام خدارو شکر سالمن

سلام‌وقت‌بخیر ‌من4۰سال‌قرص‌تشنج‌خوردم‌خوب‌نشدم‌فهمیدم‌‌این‌بیماری‌ماورا ئی‌هس‌ازموسسه‌اسم‌اعظم‌دعاصر ...

سلام ممنون میشم یکم توضیح بدید منم دوازده ساله میخورم حداقل سه یا چهار روز یکبار تشنج دارم گاهی تو یه روز چهار بار تشنج میکنم ولی قرص مصرف میکنم سه هزاردوز لوبل چهارصد دوزلاموتریزین ،واینکه قرصاتونو به تدریج قطع کردید ونمیخورید 

سلام من ۶ماهه مصرف میکنم لوبل ۲۵۰حالم بهتره حتی جدیدا شروع کردم شبا قبل خواب نصف میخورم .اگه باردار ...

سلام من میخورم ولی چون تشنج خفیف دارم دکتر بهم گفت نباید بچه دار میشدم ولی دو تا زایمان داشتم سالم هستن خدارو شکر باز از دکترت سوال کن 

ببخشید چندساله لوبل مصرف میکنید عوارضی براتون نداشته؟ کبد وآسیب نمیزنه آنزیم های کبدی رو بالا نمی‌بر ...

من چهارده سالی میشه میخورم ولی دیر به دیر میرم دکتر با اینکه عوارض داره ولی فکر کنم بستگی داره دارو برا چه بیماری مصرف میکنید من تومور مغز دارم که باعث تشنج میشه ولی با خوردن قرص خفیف شده