2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بده کسی رک گو باشه اخه من میخوام رک و تیز باشم ازکلمه تیز خوشم میاد 😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

گفتم ببینم اگه تیز چیز بدیه ک نباشم اگه خوبه تیز باشه زبونم 

گفتم ببینم اگه تیز چیز بدیه ک نباشم اگه خوبه تیز باشه زبونم 

خخخخ منم همه میگن زبون دارم ولی به نظر خودم اینجورنیست من همینم ک هستم دورو نیستم وحرفم ومستقیم به طرف مقابل میزنم ودیدم کسانی ک ساکتن ولی زیرابی میرن  پس خودمونو عشقه🥰🥰

بگو مثالشو من دوهزاریم بیفته 

مثلا بجای اینکه بگه بیا کمک کن عروسم میگه نوکر چیه بیکار باشه حداقل درو باز کن ببند ببینیم تو هم کار میکنی

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
مثلا بجای اینکه بگه بیا کمک کن عروسم میگه نوکر چیه بیکار باشه حداقل درو باز کن ببند ببینیم تو هم کار ...

دیگه چی میگه 😜😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️بازم بگو جاهایی ک حق با اون باشه یا بخواد جواب تیکه ای رو بده چی میگه 

دیگه چی میگه 😜😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️بازم بگو جاهایی ک حق با اون باشه یا بخواد جواب تیکه ای رو ...

من با دستکش ظرف میشورم به دستهای خودش نگاه میکنه بعد یه نگاه به دستهای من میکنه و یهو میبینی یه تیکه انداخت گفت دست اگه دست باشه چه نیازه به دستکش

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین