2777
2789
عنوان

خط دوم بی بی چکم

75 بازدید | 11 پست

صبح بی بی زدم ی خط افتادسه چهاردقیقه نگاه کردم دیدم خبری نیست انداختم سطل اومدم تو بعدچندساعت رفتم دیدم دوخط صورتیه شایدهمون لحظه که اومدم توخط دومافتاده باشع یکی دیگه هم زدم همینطوری هاله داشت پنج روزازموعدم میگذره ب نظرتون مثبته؟

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
نه اگه همون اول خط بیافته مثبته

اخه من قبلابی بی چک زدم دوروبعدم نگاه ثردم یه خط بوده

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علائم دیگه ای نداری؟ من خودم بیبی چک زدم منفی بود روز بعدش آزمایش خون دادم باردار بودم ولی من حالت ت ...

به شدت کسلم وهی خوابم میاد زیردلمم بعضی وقتادردمیکنه وصبحایکم حالم بهم میخوره البته تنبلی تخمدانم دارم

علائم دیگه ای نداری؟ من خودم بیبی چک زدم منفی بود روز بعدش آزمایش خون دادم باردار بودم ولی من حالت ت ...

ممن درحالت عادی عاشق شیرینی ام ولی چندروزه میلم ترشیه

منم این بار که حامله بودم یه هفته بعد از موعدم دوبار بی بی چک گذاشتم هر دوبار بعد از شاید نیم ساعت هاله دوم می افتاد فکر میکردم منفیه تا اینکه آزمایش خون دادم مثبت بود

شاید چون لقاح دیر تشکیل شده اینجوری نشون میده

به شدت کسلم وهی خوابم میاد زیردلمم بعضی وقتادردمیکنه وصبحایکم حالم بهم میخوره البته تنبلی تخمدانم دا ...

منم خوابم زیاد شده حالا چند روز دیگه یه مارک دیگه از بیبی چک رو امتحان کن ان شاالله که بارداری

منم خوابم زیاد شده حالا چند روز دیگه یه مارک دیگه از بیبی چک رو امتحان کن ان شاالله که بارداری

رفتم آزمایش دادم گفت فرداجوابش میادتافردامن دل تودلم نیست دعاکن مثبت بشع خیلی الان بهش نازدارم😔