2777
2789
عنوان

دوست بد

| مشاهده متن کامل بحث + 6790 بازدید | 52 پست
اجازه زخمی کردن بهشون ندادم ولی یه دوست داشتم نمیدونم ب چ دلیلی گیر میداد شوهرت بزار منگنه ملک بزنه ...

میخواسته بینتون اختلاف بندازه

بهترین دوست گاهی بدترین دشمن میشع

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
من برا دوستم همه کار کردم .براش ماکت میساختم تا صبح بیدار بودم  نقشه هاشو میکشیدم کلی حرکت زدم ...

باورتون نمیشه چه شب هایی بیدار بودم تا صبح و بجای ایشون و حتی خواهرش توی دانشگاه امتحان دادم، خودمو جای ایشون جازدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواسته بینتون اختلاف بندازه بهترین دوست گاهی بدترین دشمن میشع

دقیقا آخرم شوهر کرد میگفت همه چیو زده ب اسمم اصلا عشق سند زدن بود منم همسرم یه زمین ب اسمم خرید ولی اصلا بهش نگفتم. گفتم این برا من لذت بخش تره طرف خودش کاری کنه ن من بگم یه چیزی بزن ب نامم اصلا یه جوریه

♥️ 
اجازه زخمی کردن بهشون ندادم ولی یه دوست داشتم نمیدونم ب چ دلیلی گیر میداد شوهرت بزار منگنه ملک بزنه ...

حسادت و زالو صفتی توی وجودش بوده اجازه نزدیک شدن بهش ندین

حسادت و زالو صفتی توی وجودش بوده اجازه نزدیک شدن بهش ندین

من موندم کدوم منگلی اونو گرفته بعد نشناخته میگفت یه هفته قبل عقد همه چیو ب نامم زده بعد عقد کردیم دیونه بود ب شوهرم میگفتم میگفت میگه میشه من ک تورو این همه سال دوست داشتم تا ثابت نشی نزدم حالا این نشناخته عقد نکرده همه چیو زده ب نام ای ک چ خبره😂😂😂. ببین اصلا یه وضعی😑

♥️ 
خوش به حالتون که به زالو ها رو نمیدین

واقعا دوستای این دوره اصلا بدرد نمیخورن فقط زندگی خراب کنن 

(خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏
قطع ارتباط کن خودتو راحت کن من از ۷ سالکی که رفتم مدرسه تا الان که دانشجوام از دوست هیچ خیری ندیدم ...

از این به بعدم با کسی صمیمی نشین چون شرایط بعد از دوره دانشجویی حساس تره و بیشتر میتونن بهتون ضربه بزنن و سو استفاده کنن، تجربه شخصیمه

واقعا حسادت و نبود شرافت از بعضی ها گرگ میسازه عزیزم

دقیقا حسادت اصلا همه انسانیت آدمارو میگیره دست به یه کارایی میزنن آدم نمیدونه اینهمه نفرت از کجا میاد

تو آمدی از راه در آن شب بیمار، همراه تو دنیا با من قدم میزد..🍃
من موندم کدوم منگلی اونو گرفته بعد نشناخته میگفت یه هفته قبل عقد همه چیو ب نامم زده بعد عقد کردیم دی ...

اگربیشتر ادامه میدادین داستان های بدتری هم براتون سر هم میکرد