2777
2789
عنوان

دوست بد

6790 بازدید | 52 پست

سلام نی نی سایتی های عزیز ،خواهرای گلم بدترین زخمی که از دوستتون توی زندگی تون خوردین چی بوده ؟ من یکی از دوستام خیلی از دستش ناراحتم و دوست ندارم دیگه هیچ وقت ببینمش .خیلی بهم زخم زده 

کینه شو از دلت بیرون کن و دیگه بهش فکر نکن 

۳ تا دوست دروغگو داشتم کل زندگیشون بهم دروغ گفته بودن چون مریض روانی بودن 

تازه میخواستن به زور منو دوست یه پسره ای بکنن بدبختم کنن

تو آمدی از راه در آن شب بیمار، همراه تو دنیا با من قدم میزد..🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا دوستم همه کار کردم .براش ماکت میساختم تا صبح بیدار بودم 

نقشه هاشو میکشیدم کلی حرکت زدم براش اما سر یه حرف مسخره که من نزده بودم و خودشم میدونست ناراحتم کرد و دیگه تمومش کردم از همینجا جا داره بهش بگم هر جا هستی من حلالت نکردم. 

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

کلا رفیق صمیمی ندارم باهمه میخندم اما صمیمی بشم نه ک بخوام ضربه بخورم ازشون

(خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏

من دوست صمیمی ام تو مدرسه درسم بهتر از تون شد کیرفت یواشکی زیر ابم رو میزد اونوقت من سر نمره گرفتن ایشون با معلم دعوا میکردم خاک تو سرش هر جا هست بدبخت اشغال خیلی دلم ازش پره همیشه از من تقلب میگرفت بعد میرفت میگفت من تقلب میکنم

انقدر تعلیق شدم که مجبور شدم با سیمکارت دوستم بیام. ا  نینی یار بازم تعلیقم کنی مجبورم با سیمکارت بقال سرکوچه بیام   

اجازه زخمی کردن بهشون ندادم ولی یه دوست داشتم نمیدونم ب چ دلیلی گیر میداد شوهرت بزار منگنه ملک بزنه ب نامت منم اصلا غرورم اجازه نمیده همچین کاری کنم بعد هی سرزنشم می‌کرد ب مرد نباید رو بدی چقد پروش کردی درصورتی ک همسرم ماه خداروشکر دیدم فایده نداره گذاشتمش کنار زخم زبون میزد بدم میومد ب تو چه آخه 😒😒

♥️ 
زیاد بوده دور رفاقتو خط کشیدم

خیلی باهام بد رفتار کرده ،خونمون هم نزدیکه بعضی وقتا میبینمش حالم بهم میخوره ،این حجم از بی ادبی و بی معرفتی و سو استفاده و منفعت طلبی برام قابل درک نیست

کینه شو از دلت بیرون کن و دیگه بهش فکر نکن  ۳ تا دوست دروغگو داشتم کل زندگیشون بهم دروغ گفته ب ...

شما هم خیلی زخم خوردین مثل من متاسفانه هنوز میبینمش و حالم بد میشه

شما هم خیلی زخم خوردین مثل من متاسفانه هنوز میبینمش و حالم بد میشه

منم دیگه بهش فکر نمیکنم شماهم نکن دیگه چه میشه کرد این آدمای بیمار سر راه هرکسی قرار میگیره

تو آمدی از راه در آن شب بیمار، همراه تو دنیا با من قدم میزد..🍃
خیلی باهام بد رفتار کرده ،خونمون هم نزدیکه بعضی وقتا میبینمش حالم بهم میخوره ،این حجم از بی ادبی و ب ...

قطع ارتباط کن خودتو راحت کن

من از ۷ سالکی که رفتم مدرسه تا الان که دانشجوام از دوست هیچ خیری ندیدم همش شر بوده

با هرکی صمیمی شدم یه جور رید تو رفاقت

جالب اینه من خودم هیچ وقت پیش قدم نمیشدم بقیه باهام دوست میشدن و بعد تر میزدن