2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید

120 بازدید | 24 پست

سلام ، من با نامزدم ( منظور از نامزد دوست پسر نیست ) سر موضوعی بحث کردم و باهاش ب تندی حرف  زدمو تحقیرش کردم ، بعد رفتم ازش معذرت خواهی کردم اونم گفت ک ناراحته و  بعدا با هم حرف میزنیم ولی الان چن روزه ک اصلا نه زنگ میزنه و نه پیام میده و منم پیام میدم سین میکنه ولی جواب نمیده ، بنظرتون باید چکار کرد ؟؟ نمیدونم چکار کنم .

دیگه بیش از این بهش زنگ و پیام نده

تو معذرت خواهیت رو کردی

دیگه بقیش با خودشه نباید انقدر کشش بده

منتظرباش و دیگه زنگ و پیام نده

ببخشید میدونم درست نیست ولی الان نی نی یار حذف تاپیک نیست لطفا گزارش میزنید؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=160832359]کارخوبی کردی عذر خواستی اماعزیزم دیگه منت نکش که میشه وظیفت ماها زندگی کردیم تجربه داریم الانم درست میگی ، از  الان ب بعد کاری بهش ندارم و پیام نمیدم بهش

[QUOTE=160832359]کارخوبی کردی عذر خواستی اماعزیزم دیگه منت نکش که میشه وظیفت ماها زندگی کردیم تجربه ...

اره ولش کن مرد که انقدر لوس نمیشه 

یه اشتباهی شد یبارم عذر خواستی تموم شدو رفت دیگه 

کش دادن نداره

یه چی دیگم بهت بگم از تجربه

داره اینجوری میکنه که دفه بعد جرات نکنی که حرفی بهش بزنی که ناراحت بشه

داره حالیت میکنه منو برنجونی هیچ جوره محلت نمیدم

عزیزم من بلد نیستم گزارش چجوری میزنن

روی سه نقطه بغل موضوع تاپیک میزنی بعد یه کادر میاد نوشته گزارش تاپیک نامناسب میزنی بعد میگه موضوع و دلیلش رو بگید اونا مهم نیست هرچی بزنی تهشم ارسال رو میزنی....۱۰نفراین کارو بکنن برای ادم تاپیک پاک میشه

عزیزم ببخش اذیت شدی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛