2777
2789

بچه ها داشتم تو بازار میرفتم شلوغ بود (خواهشا بحث کروما رو وسط نکشید ۶ ماه بود بیرون نرفته بود الانم لباسام پاره پوره شده بود مجبور شدم برم لباس بخرم) 

یه پیرمردی گفت کمکم کن بابا 

من نگاش نکردم فکر کردم گدا ایناس ولی پلاستیک قارچ دستش بود فکر کنم شاید ادرسی چیزی میخاس 

بچه ها من میترسم تو بازار و جاهای شلوغ به مرد غریبه نزدیک شم فکر میکنم الان یا سر کاریه یا مزاحمه یا دردسری درست میکنه 

خلاصه میترسم از مرد غریبه پیر یا جوون فرق نداره 

ننگ به من هنوز صداش تو گوشمه شاید واقعا کمک میخاس خیلی حالم بده خاک تو سر من عذاب وجدان دارمممم من اصلا نگاش نکردم  خودمو زدم نشنیدن سریع رفتم  تففففف 

خجالت میکشم از خدا 

چقدر من بدم آخه چقدرررر 

اونجا هم خیلی شلوغ بود

خوب حالا رد شدی دیگه. بهش فکر نکن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرونا رو نمیخوام اصلا مطرح کنم فقط سوالم اینه با لباساتون چیکار میکنید که پاره پوره میشه؟

هرکی تو نی نی سایت میره خرید دقیقا میگه لباسام پاره پوره شدن!

من لباسای دو سه سال قبلم هم سالمه و پاره پوره نیست!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
نه اصلا ناراحت نباش کار خوبی کردی ،مطمئن باش بلافاصله یکی دیگه کمکش کرده توم ی صدقه بده دلت اروم شه& ...

حالم خیلی بده ببین من چقدر آدم بدی ام خدا این فرصت کمک کردن رو ازم گرفت

عزیزم خوب کاری کردی عذاب وجدان هم نداشته باش  ی آقا پیدا میشه که کمکش کنه

چرا خوب کاری کردم اخه 

دو بار بهم گفت کمکم کن بابا 

خیلی دلم گرفته 

بازار و خرید کوفتم شد

یه بارم ما دیدیم یه پبرمردی داره تو حیاطمون نگاه میکنه ...مامانم رفت دم در میگفت سه روزه دنبال ادرس میگردم ...بنده خدا کسی کمکش نمیکرده کمک کنه ..تازه داداشم میکفت من دیشب دیدمش از ما هم پرسید داداشم بچس ..منم دلم براش سوخت براش گریه کردم ....  

_بزار دیگه ....+بدو .           _خوشگلی ....+ای بد نیستی ...........وقتی بین این دو کامنت عکسی نمیبینی   

دیرووز ساعت شش عصر یکی درمون رو زد گفت مامور صندوق صدقه هستم منم طبق عادت رفتم دادم ب مادر بزرگم ک طبقه پایینه اصلا شک کردم مامـور صدقه دم غروب ک نمیاد خلاصه دادم بهش و از پنجره نگاه کردم دیدم با ی پیکان داغونه مادر بزرگم ک فیش و اورد بالا دیدم بله هم فیشه قبلا استفاده شده هم در صندوق رو بزور باز کرده بخدا دیشب خوابم نبرده از ترس

خوب کاری کردی. اون پیرنرد باید شعورش میرسید از یه خانم درخواست کمک نکنه. توی بیابون نبوده که خیابون ...

شاید پیرمرد ساده دلی بوده بهرحال تقصیر من بوده من لیاقت کمک به بنده خدا رو نداشتم گریم گرفته

یه بارم ما دیدیم یه پبرمردی داره تو حیاطمون نگاه میکنه ...مامانم رفت دم در میگفت سه روزه دنبال ادرس ...

من موندم حالا اونایی که منتظر این بنده خدا بودن چرا سراغشو نگرفتن  

_بزار دیگه ....+بدو .           _خوشگلی ....+ای بد نیستی ...........وقتی بین این دو کامنت عکسی نمیبینی