2777
2789
عنوان

موهای پشت لب

3115 بازدید | 19 پست

شما با چی موهای پشت لب رو از بین میبرید 

به غیر از اصلاح 

تو اینسان یه کلیپ دیدم عسل رو با زرد چوبه قاطی کرد زد بعدش کند گفت که کم کم دیگه از بین می رن ولی خب قابل اعتماد نیست که یکی اومد بود مامانت گذاشته بود من زدم زرد شد یکی هم گفته بودم کم کم از بین رفتن و عالیه شما چکار می‌کنید 

منم لایک اگاگه گفتن

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیو

وکس

کرم تا حالا امتحان نکردم ولی میخوام امتحان کنم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

اگه نتونم برم ارایشگاه تو خونه خودم با دسته تیغ میزنم 😕 شمع ودستگاه دارم ولی خب همیشه حوصله ندارم بذارم گرم بشه و...

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه