2777
2789

دارم خورش قیمه درست میکنم ببینید خوب درست کردم اخه اولین بارمه

پیازها رو خلالی و ریز خورد کردم سرخ کردم با زردچوبه و فلفل و ادویه کاری طلایی که شد گوشت ها رو اضافه کردم و گوشت هارو خوب با پیازها سرخ کردم حدود نیم ساعت 

بعد رب گوجه توی یه ماهیتابه جدا با ادویه سرخ کردم و اضافه کردم به گوشت ها توی قابلمه و آب ریختم توی قابلمه و در قابلمه رو گذاشتم با شعله آروم بپزه .لیمو عمانی هم اضافه کردم به قابلمه ولی لیموعمانی ها روی آب میمونه داخل خورشت نمیره . 

قبلش لیمو عمانی ها رو سوراخ کرده بودم و تو آب جوش خیسوندم که تلخیشون گرفته بشه.

لپه ها رو هم جدا پختم گذاشتم کنار یه نیم ساعت قبل ازاینکه خورشت پخت اضافه میکنم 

سیب زمینی هم سرخ میکنم.

خوب پیش رفتم؟؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینطوری نمیپزم

من پیاز و گوشت و ادویه رو تفت میدم. بعد بهش لپه اضافه میکنم و تفت میدم بعد رب گوجه رو اضافه میکنم و میزارم رنگ باز کنه بعد اب میریزم. وسط کار لیمو عمانی میزنم. همیشه هم خوب میشه

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

لیمو مال اخره

من لپه رو هم تفت میدم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خوبه ولی دفعه بعد پیازو که تفت دادی اول گوشتو باهاش تفت بده بعد زردچوبه رو بزن چون زرد چوبه از اولش زیاد تفت بخوره تاثیر خوبی تو طعم غذا نداره لیمو امانی هم کلا مدلش اینه رو میمونه

لپه ها رو هم میتونی یک ساعت بعد جوشیدن گوشتت بهش اضافی کنی با اون بپزه نیازی نیست جداگونه بپزی ظرف اضافی کثیف کنی 

من خودم ادویه کاری نمیریزم تو غذام به جاش فلفل قرمز و سیاه میریزم طعمش هم عالی میشه

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم
یعنی درشون بیارم؟؟

لیمو امانی رو اگه خیس کردی نیم ساعت اخر بنداز خراب نمیشه

من گاهی خیس نمیکنم همراه لپه ها میندازم خیلی هم عالی میشه مزه خورشتم

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم

من چون هم شاغلم و الان هم نوزاد دارم و هم با توجه به اینکه اگه بخوابم یه چیزی زیاد حرارت ببینه خاصیت اش از بین میره تو زودپز درست میکنم.لپه محلی از شب قبل خیس میکنم.گوشت و پیاز و ادویه باهم سرخ میکنم بعد آب می ریزم تو زودپز۲۵دقیقه می ذارم میپزه.بعد ۵دقیقه لپه ها باهاش می ذارم بپزه

بعد سر زودپز باز میکنم رب تو یه ظرف دیگه سرخ میکنم رب و لیمو عمانی سوراخ شده اضافه میکنم و نمک می ذارم یکم جا بیافته