2777
2789
عنوان

از ساعت ۱۱

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 159 پست
@herena ‍  @دخترعینکی ‍  @tiami88     @گلدان۹۸   @architecture ...

خداروشکر عزیزم چقد خوشحال شدم منم چندباری همسرم دیر کرده یبار خونه ی مادرم بودم اوایل ازدواجمون بود چادر سرکردم رفت تو کوچه همینطوری اشک میریختم انقد ترسیده بود دیدمش از خوشحالی بال دراوردم ولی بروی خودم نیاوردم باهاش دعوا مردم اخه خیلی ترسیده بودم

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااااای عزیزم خیلی خوشحال شدم میدونستم چیز نیست به خیر و خوشی حل میشه    خداروشکرررر

خداروشکر😭😭😍😍❤❤

مرسیییی چقد خوبین شماهااااا

ولی باید بهم میگفت مردمو زنده شدم

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...
خب الحمدلله درارو سه قفل کن بگیر بخواب صبح اومد یقشو بگیر😂

😂😂😍😍❤❤

خوابم نمیبره بابا خوابمو پروندش

خداروشکر عزیزم چقد خوشحال شدم منم چندباری همسرم دیر کرده یبار خونه ی مادرم بودم اوایل ازدواجمون بود ...

منم باید کلییی دعواش کنم خودش میگفت شب جایی بجز کنار تو باشم خوابم نمیبره😑😡

عاشقتونم ک

نوشتمممم تو صفحه ۵😍❤

عزیزم خداروشکر.اوف این مردا همشون بی فکرن بخدا.الان اگ ما گوشیمون خاموش باشه هزار جور قشقرق راه میندازن😅اومد خونه دعوا نگیر باهاش.بگو عزیزم نگرانت شدم‌چطور خوابت برد نترسیدی من تنها بمونم؟دیگه اینکارو نکن دلم هزارجا رفت.بادعوا فقط دلخوری پیش میاد کاریه ک شده.الانم سعی کن بخوابی و آرزوهاتو تو دهنت مجسم کن تا خوابت ببره😁

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
@herena ‍  @دخترعینکی ‍  @tiami88     @گلدان۹۸   @architecture ...

مردا رو میشناسی کم کم گلم

😅😅

خداروشکر که سالم هستن

حواست باشه فردا دعواتون نشه فقط بگو چقدررررررر نگرانش شدی عزیزم

دوستتون دارم 💕

منم باید کلییی دعواش کنم خودش میگفت شب جایی بجز کنار تو باشم خوابم نمیبره😑😡 عاشقتونم ک

اشکالی نداره فردا یکم اذیتش کن والا ادم از غصه دق میکنه بازم خداروشکر ک سالمه

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
عزیزم خداروشکر.اوف این مردا همشون بی فکرن بخدا.الان اگ ما گوشیمون خاموش باشه هزار جور قشقرق راه میند ...

مرسی دیگه الان با وجود شما کلی ذوق دارم راحت میخوابم وگرنه اصن تنها طاقت نمیارم😥😍❤

مردا رو میشناسی کم کم گلم 😅😅 خداروشکر که سالم هستن حواست باشه فردا دعواتون نشه فقط بگو چقدررررر ...

واقعا خیلی بد بود فقططط وویسا و عکسارو نگا میکردم مثل دیوانه ها گریه میکردم😑

عزیزم خداروشکر.اوف این مردا همشون بی فکرن بخدا.الان اگ ما گوشیمون خاموش باشه هزار جور قشقرق راه میند ...

قشقرق اونها یه طرف،استرس خودمون یه طرف که الان همه نگرانمون شدن و ....

ولی....😅

دوستتون دارم 💕