2821
2789
عنوان

از ساعت ۱۱

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 159 پست
بهش گفته بودن مثه اینکه  میگفتن خیلی حالش بد بوده

وای خیلیییی بده واقعا پای آبرو و حیا آدم درمیونه چجوری میتونن این آشغالاااا؟؟؟

😱

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام گلم وای چقد خوشحال شدممممم🤗خداروشکر که سالمن🤲🌹دیدی گفتم نگران نباش منم خیلی بفکر بودم تا از خواب بیدار شدم اومدم ببینم چی شد..خداروشکررررررر

🌺اللهم عجل لولیک الفرج🌺

واااای عزیزم چقد خوشحال شدم خداروسکر ک سالمه ولی اومد خونه گوششو بپیچون بگو ک خیلی نگرانش شدی تا دیگ بیخبر از اینکارا نکنه😁

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سلام گلم وای چقد خوشحال شدممممم🤗خداروشکر که سالمن🤲🌹دیدی گفتم نگران نباش منم خیلی بفکر بودم تا از ...

قربونت برم😍❤

شب سختی رو گذروندم واقعا مرسیییی که به فکر بودین😍🌸❤

واااای عزیزم چقد خوشحال شدم خداروسکر ک سالمه ولی اومد خونه گوششو بپیچون بگو ک خیلی نگرانش شدی تا دیگ ...

😁😁😝😝

کُشتمشششش

@herena ‍  @دخترعینکی ‍  @tiami88     @گلدان۹۸   @architecture ...

خدا رو شکر

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

خداروشکر عزیزم که حالش خوبه🙆

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
2828
2791
2779
2792