2777
2789
عنوان

از ساعت ۱۱

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 159 پست
بهش گفته بودن مثه اینکه  میگفتن خیلی حالش بد بوده

وای خیلیییی بده واقعا پای آبرو و حیا آدم درمیونه چجوری میتونن این آشغالاااا؟؟؟

😱

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام گلم وای چقد خوشحال شدممممم🤗خداروشکر که سالمن🤲🌹دیدی گفتم نگران نباش منم خیلی بفکر بودم تا از خواب بیدار شدم اومدم ببینم چی شد..خداروشکررررررر

🌺اللهم عجل لولیک الفرج🌺

واااای عزیزم چقد خوشحال شدم خداروسکر ک سالمه ولی اومد خونه گوششو بپیچون بگو ک خیلی نگرانش شدی تا دیگ بیخبر از اینکارا نکنه😁

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

سلام گلم وای چقد خوشحال شدممممم🤗خداروشکر که سالمن🤲🌹دیدی گفتم نگران نباش منم خیلی بفکر بودم تا از ...

قربونت برم😍❤

شب سختی رو گذروندم واقعا مرسیییی که به فکر بودین😍🌸❤

واااای عزیزم چقد خوشحال شدم خداروسکر ک سالمه ولی اومد خونه گوششو بپیچون بگو ک خیلی نگرانش شدی تا دیگ ...

😁😁😝😝

کُشتمشششش

@herena ‍  @دخترعینکی ‍  @tiami88     @گلدان۹۸   @architecture ...

خدا رو شکر

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹