2777
2789
عنوان

از ساعت ۱۱

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 159 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله زود میاد پیشت

منم یه بار شوهرم اساس کشی داشتیم رفت نماز صبح مسجد اما نردیک دوساعت شد نیومد من همینطور اشکام میریخت چادرسر کردم خیابونا رو میگشتم بعد دیدم نیست رفتم خونه ایشونم اومد نگو وایساده بوده دعای ندبه بی خبر حالا شوهرتونم احتمالا کاری واسش پیش اومده انشاالله میاد

@herena‍ 

@دخترعینکی‍ 

@tiami88  

@گلدان۹۸

@architecture  

بعضیاتون نیومدین بالا ک تگ کنم بچه ها

وااای بچه ها مرسی واقعا برا دلداریهاتون برا مهربونیتون برا صلواتا و دعاهاتون زنگ زدم به خواهرشوهرم اونم بنده خدا خواب بود گفت الان میرم از مامان اینا بپرسم ببینم اونا خبر دارن یا نه بعد گفت اومده اینجا گوشیشو بزنه شارژ(شارژرش اونجاس😐😑)همینجا خوابش برده😑😑😭😭😭😭

کثافتتتت بخدا مردممم

دیگه دلم نیومد گفتم بیدارش نکن اونم گفت باوشه الانم یک عدد دختر ۱۸ ساله تنها چجوری تو خونه باشه میترسم:(😣😥

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...

چیشد اومد

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖