2777
2789
عنوان

اسم دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 70 پست

ولی خب واقعا درست نیست اسمی که نذر کردی رو عوض کنی

مادر منم اسم داداشمو محمدجواد گذاشتن ولی فقط جواد صداش میزدن تصادف فوق العاده وحشتناکی کرد و کما رف از همون موقع محمد جواد صداش میزنن

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وسواس شدی من اسم دخترم زینب گذاشتم و روز به روز بیشتر ازش خوشم میاد

اره واقا وسواس شدم چون دوست دارم دختر دار که شدم بزارم زینب بشن زینب زهرا خواهرم میگه دیگه لازم نکرده دوروز بعد بگی پشیمون شدم ولی دوست دارم

حالا جالبه بدونی من اسم بچمو گذاشتم پریا 

الان که انقدر شیرین و نمک و باهوش شده میگم ایکاش میذاشتم زهرا ،یا زینب... 😍 چون شخصیت های باهوش و با وقاری بودن و بسیار دلسوز و مهربون

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
واقا دوتاشم قشنگن ولی نمیدونم چرا اینطوری شدم

میفهمم اما خب انشاالله دلِت نرم بشه و حساس نباشی دیگع...صاحب اسم دخترت نگهدارش باشه انشاالله 

خدای خوبم دلم خیلی گرفته...یا رفیق من لا رفیق له...من حاجتمو از خدا میگیرم.. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

بهتره به جای این ترس سعی کنی جوری شخصیتش بار بیاری که این چیزا براش مهم نباشه ببخشید ولی خودتون هم اعتماد به نفستون پایین این بیشتر به دخترتان آسیب میزنه تا اسمش مستقل و قوی تربیتش کن این چیزا براش بی اهمیت میشه 

منم وقتی حامله بودم اسم پسرم رو مادر بزرگ شوهرم گذاشت محمد اونم تو خواب دیده بود،منم خیلی ناراحت بودم همش می گفتم چرا نذاشتین خودم یه اسم جدید بذارم،ولی الان پسرم عاشق اسمش وقتی میفهمه چه اسمایی انتخاب کرده بودم براش بذارم حالش به هم می خوره 😃

محمد خیلی اسم قشنگیه شاید ادم برا خودش خیلی حساسه این فکرارو میکنه

آره دیگه،وقتی کسی رو دوست داری اصلا برات مهم نیست چی صداش می کنی،چه فرقی می کنه چی صداش می کنم وقتی دوست داشتنم تغییری نمیکنه 💓

اره واقا وسواس شدم چون دوست دارم دختر دار که شدم بزارم زینب بشن زینب زهرا خواهرم میگه دیگه لازم نکرد ...

باید خودت با دلیل محکم انتخاب کنی که پشیمون نشی و دخترت هم اعتماد به نفسش کم نشه

دو روز دیگه اگه یکی گفت اسمت فلان و بهمان جواب داشته باشه و راضی باشه

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی