اسم دخترمو نذر کردم گزاشتم زهرا ولی الان یه سال میگزره همش میگم کاش یه اسم جدید میزاشتم کاش میزاشتم مهرسا دلم میخواد میتونستم عوصش کنم ولی شوهرم اصلا راضی نمیشه حرفو بزنم
الان که انقدر شیرین و نمک و باهوش شده میگم ایکاش میذاشتم زهرا ،یا زینب... 😍 چون شخصیت های باهوش و با وقاری بودن و بسیار دلسوز و مهربون
هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر میکنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
بهتره به جای این ترس سعی کنی جوری شخصیتش بار بیاری که این چیزا براش مهم نباشه ببخشید ولی خودتون هم اعتماد به نفستون پایین این بیشتر به دخترتان آسیب میزنه تا اسمش مستقل و قوی تربیتش کن این چیزا براش بی اهمیت میشه
منم وقتی حامله بودم اسم پسرم رو مادر بزرگ شوهرم گذاشت محمد اونم تو خواب دیده بود،منم خیلی ناراحت بودم همش می گفتم چرا نذاشتین خودم یه اسم جدید بذارم،ولی الان پسرم عاشق اسمش وقتی میفهمه چه اسمایی انتخاب کرده بودم براش بذارم حالش به هم می خوره 😃