2777
2789
عنوان

منوجاريم

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون سالی که من عروس شدم همزمان خواهرشوهرم، عروسای عمه ی شوهرم وعروسای عمه ی خودم ۶تایی باهم به فاصله ی 5ماه عروسی کردیم. الان داری میگی دارم بهش فکرمیکنم. البته شایدجاری فرق داشته باشه، نمیدونم  

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

از این ب بعد سر بسته ج بده و سنگین رفتار کن ک خودشو جمع کنه.کلا هم سعی کن زیاد باهاش هم کلام نشی.اگرواقعا رعایت کنی هیچ مشکلی ب وجود نمیاد

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
اون سالی که من عروس شدم همزمان خواهرشوهرم، عروسای عمه ی شوهرم وعروسای عمه ی خودم ۶تایی باهم به فاصله ...

عجیبه حالا عروس عمه و ..... مهم نیس اما خواهرشوهر خواه ناخواه مقایسه پیش میاد

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

راهش این که بهش فکر نکنی

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
بیبین  خوب گوش کن  یک اصلااا اصلاااا نه جهازتو بهش نشون بده نه اصلااا بهش بگو چی خریدی چی ...

من زودتر جهیزیم میچینم،دوسه هفته بعدم اون، چجور نشون ندم؟ میدونی من دوس دارم این حسا ازم دور شه

نميدونم چجور روخودم كاركنم؟از ریکشن بقیه میترسم،مقایسه، یه دفعه نگن جهاز اون بهتره!؟میدونم این چیزا نباید برام مهم باشه ولی متاسفانه مهم شده برام

عجیبه حالا عروس عمه و ..... مهم نیس اما خواهرشوهر خواه ناخواه مقایسه پیش میاد

نه والا. اصلاپیش نیومد. اون به توان خودش منم به توان خودم

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود