2777
2789
عنوان

منوجاريم

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به این فک کن شما دوتا آدمین با دوتا زندگی متفاوت

با دو فرد متفاوت ازدواح کردین با مشاغل و شخصیتهای متفاوت

چرا باید برای چندتا کاسه بشقاب خودتونو باهم مقایسه کنین؟

ارزش ادم ب مارک وسایلش نیست که

حتی اگه با هیچی هم رفتی خونه شوهرت سرتو بالا بگیر چون ارزشمندی ادم ب اینا نیست

اگرم جاریت سطح جهازش از شما پائینتر بود بازم درمورد این چیزا باهاش حرف نزن

چون این چیزا شخصیه و سطح جهازمون ب دیگران مربوط نیست

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم ...

بگو من اصلا در گیر و دار برند و مارک نیستم و دوست ندارم دورم رو بیخودی,شلوغ کنم همینهایی رو هم که گرفتم با عشق و علاقه بابام برام تهیه کرده دستشم درد نکنه.ظاهرت رو حفظ کن و به حرفهاشون حساسیت نشون نده یکی دو جمله جواب دادی دیگه راهت رو بکش برو محیط رو ترک کن و بگو و بخند و ظاهر سرحالی داشته باش کسی کاریت نداره.این حرفها هم برای یه مدت کوتاهه.حتی میتونی از در باکلاسی دربیای و بگی وا مگه الانم کسی از این حرفها میزنه بیاین سطح خودمونو پایین نیاریم.

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

سعی کن زندگی مشترک خوبی بسازی 

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

بیبین  خوب گوش کن 

یک اصلااا اصلاااا نه جهازتو بهش نشون بده نه اصلااا بهش بگو چی خریدی چی نخریدی و هرچیم پرسید بگو فعلا نخریدم یا بگو دنبالشم و یجوری ردش کن 

تو هم سیاست داشته باش باهاش کم بحرف کم برو کم بیا 

بجا حرف بزن ب موقعش 

خلاصه حد خودتو حفظ کن سعی کن جهازتم چیزای با سلیقه ببری ن واسه اون واسه خودت 

همسـرم  ارامــش زندگـیمه 💑