2821
2789
عنوان

معجزه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 4653 بازدید | 74 پست
من به هاطر مشکلم پنج سال زجر کشیدم. شب و روز نداشتم. بیمار شدم. ولی بعد از اون همه عجز و التماس و تو ...

ببخشید جسارتا بیماریتون چیبود ؟

اینجا که ناشناسه فقط میخوام بدونن

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا مبخواید طلاق بگیرید پس

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
دیگه نذر و دعا و چله ای نبوده که این ۵ ماه برنداشته باشم😔 برام دعاکنید

خیلی ها با نیتهای مختلف از این ذکر جواب گرفتن:

استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه

لطفا پدر و مادرم  را یه فاتحه مهمان کنید  

بله مجزه دیدم.اگه کاری رو خدا بخواد  بنده هاشم نمیتونن کاری کنن.

دکترا میگفتم ۳۰ درصد امکان داره بچه ت زنده بمونه  اما الان هزاران بار شکر پسرم ۵ سالشه

اگه وجود خدا باورت بشه اون وقت یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت مبشه!!!!!💐
من به هاطر مشکلم پنج سال زجر کشیدم. شب و روز نداشتم. بیمار شدم. ولی بعد از اون همه عجز و التماس و تو ...

منم همین قدر درمونده ام

اینجا همه هزار جور حرف زدن که همسرت لابد بخاطر یک نفر دیگه رفته

یا چه آدم خودخواهی

یا عاشقت نبوده با این حرفا سعی میکردم جداییمون رو باور کنم کم کم

یا خیلی گفتن مشکل از تو خستش کردی از زندگی

گفتم بالاخره توافقی جدامیشیم خیلی سخته خیلی

ولی بخاطر پسرام سعی میکنم قوی باشم😔

تا اینکه دادگاه مشاوره برامون تعیین کرد

من که کلا عشق و علاقم نسبت به همسرم و این که دلم راضی به جدایی نیست واضح بود

مشاور هم تایید کرد که همسرم زیر فشار روحی و روانی و مشکلاتی که توی زندگیمون رخ داده تصمیم به اینکار گرفته و هنوز عاشقِ

دیروز قاضی با طلاق توافقی موافقت نکرد

گفت حیف شما نیست که عاشقِ همین ولی این طوری میکنین

۳ ماه انداخته عقب

ولی همسرم هنوز میگه ما توی زندگی آرامش نداریم تفاهم نداریم😭😭😭😭

از دیروز دارم کابوس میبینم

حال دلم خوب نیست

بی نهایت عاشقشم😭😭

خدایا چرا معجزه نمیکنی 😭😭😭

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
شما که همه راها رو رفتید چله ایت الله حق شناسم امتحان کنید این چله معروف به معجزه و گرفتن حاجت محال ...

این چیه هی میگید چه فرقی با چله عادی داره 

من خودم دعای توسل حاجت گرفتم 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
ببخشید جسارتا بیماریتون چیبود ؟ اینجا که ناشناسه فقط میخوام بدونن

خودایمنیه. مربوط به گوارش. هر دفعه بدنم به یه قسمت از دستگاه گوارش حمله میکنه.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
این چیه هی میگید چه فرقی با چله عادی داره  من خودم دعای توسل حاجت گرفتم

این چله خوندن زیارت عاشورا با یه سری اداب خاص هست و غیرممکنه که ادابش رعایت کنید و حاجت نگیرید 

خودایمنیه. مربوط به گوارش. هر دفعه بدنم به یه قسمت از دستگاه گوارش حمله میکنه.

انشاالله سلامتیتون رو بدست بیارید عزیزم 

عاقبت بخیریتون انشااالله 

برا منم دعا کنید منم چند تا بیماری مختلف دارم 🙏🏻😔

این چیه هی میگید چه فرقی با چله عادی داره  من خودم دعای توسل حاجت گرفتم

کسی که چله حاج آقا رو میگیره، ۴۰ روز نباید گناه کنه.

البته اینجا توی سایت بعضیا بازیچه گرفتن!

کسی که ۴۰ روز گناه نکنه معلومه مستجاب الدعوه میشه!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
انشاالله سلامتیتون رو بدست بیارید عزیزم  عاقبت بخیریتون انشااالله  برا منم دعا کنید منم ...

ان شاالله بلا از همه دور باشه خصوصا شما.

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز