2821
2789
عنوان

معجزه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 4653 بازدید | 74 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا طلاق 

طلاق نگرفتیم

جدا شدیم همسرم منزل ترک کردن 

بعدم اقدام به طلاق کردیم و من اومدم خونه پدرم

دادگاه هم به طلاق توافقی رضاییت نداده و انداخته عقب

دلم خیلی برای همسرم بی تابی میکنه😭

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
ای جاااان🥰🥰🥰🥰 بعد چند وقت باردار شدی؟

دوسال همون ماهی باردار شدم که دکترم گفت شوهرت خیلی ضعیفه و طبیعی حامله نمیشی خدارو شکر طبیعی حامله شدم تا اخر عمرمم شکر گذار خدا باشم  کمه ان شاءالله خدا خودش مواظب پسرگلم باشه و صحیح و سالم بیاد بغلم 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

امشب ۷ مرتبه نادعلی رو به نیت برگشتنش بخون. توسل کن به ائمه نذر کن‌..از امام جواد بخواه. مطمئن باش اگه از ته دلت بهشون ایمان داشته باشی و صلاحت باشه جوابتو میدن

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚
عزیزم با دعا کردن شاید بتونی ارامشی به دلت بدی ولی باور کن اگه به صلاحت نباشه یه سنگم جابه جا نمیشه ...

نمیتونم خیلی سخته میدونم هیچوقت حالم خوب نمیشه اگ نشه

نمیتونم خیلی سخته میدونم هیچوقت حالم خوب نمیشه اگ نشه

درکت میکنم

چون واقعا منم همش دارم دعا میکنم که به خواسته ام برسم😞😔

امیدوارم هرچه زودتر معجزه رو زودتر تو زندگیت ببینی

﷽ __بِسمِ رَبِّ چشمهایَش  ❤۹۹/۹/۹ 
امشب ۷ مرتبه نادعلی رو به نیت برگشتنش بخون. توسل کن به ائمه نذر کن‌..از امام جواد بخواه. مطمئن باش ا ...

دیگه نذر و دعا و چله ای نبوده که این ۵ ماه برنداشته باشم😔

برام دعاکنید

خیلی این روزا خسته شدم ۵ ماهه دارم التماس میکنم به هر دری میزنم نمیشه دیگه این روزا توی بیداریمم ف ...

من به هاطر مشکلم پنج سال زجر کشیدم. شب و روز نداشتم. بیمار شدم. ولی بعد از اون همه عجز و التماس و توسل به ائمه و...

معجزه اتفاق افتاد. حل شد مشکل! در چشم بر هم زدنی‌. 

گرچه آثار بیماری جسمیم هنوز باقی مونده. الان بیماریم اندازه اون مشکلم برام بزرگ نیست. نمیدونم اگر باعث مرگم هم بشه همینقدر در موردش پوست کلفت هستم یا نه. 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

اره خیلی شده  واقعاهم معجزه و کمک خدا بود ولی نمیتونم بگم

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
دیگه نذر و دعا و چله ای نبوده که این ۵ ماه برنداشته باشم😔 برام دعاکنید

انشاءالله به حاجت دلت برسی. بازم این که گفتمو بخون خیلی معجزه میکنه..چرا جدا شدی وقتی میخواستیش؟

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚
طلاق نگرفتیم  هنوز😔

عزیزم متاسف شدم واقعا🤦🏻‍♀️چندسالته عزیزم؟؟؟ اگه سنت کمه شاید خدا فرصت از این بهتر رو میخواد بهت بده شاید قسمت هم نبودین 

من خدارا دارم💝
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز