2821
2789
عنوان

معجزه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 4653 بازدید | 74 پست
کسی که چله حاج آقا رو میگیره، ۴۰ روز نباید گناه کنه. البته اینجا توی سایت بعضیا بازیچه گرفتن! کسی ...

اخه من شنیدم صد لعنت و نفرینم باید بگی خیلی وقت گیره که 

اگر صد تا نداشت من برمیداشتم چون میتونم تاحدودی خودمو حفظ کنم مخصوصا الان که جاییم نمیرم 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این چله خوندن زیارت عاشورا با یه سری اداب خاص هست و غیرممکنه که ادابش رعایت کنید و حاجت نگیرید 

خودتون حاجت گرفتید ؟

باید حتما نفرین و سلام صد بار بگی یا یه بارم کافیه اخه خیلی طولانی میشه شاید حتی روزی نیم سعت وقت ادمو بگیره من محصلم وقت ندارم ..

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
اخه من شنیدم صد لعنت و نفرینم باید بگی خیلی وقت گیره که  اگر صد تا نداشت من برمیداشتم چون میتو ...

صد لعن و صد سلام در مقابل اون گناه نکردن هیچی نیست! 

اصل چله اینطوره که کوچکترین گناهی نباید انجام بشه. توی سایت آیت الله جاودان دقیقش هست

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
هنوز جدا نشدیم

خیلی وقت پیش تاپیکاتو دیدم. احساس میکنم ببخشیدا ولی شوهرت یه اختلال روانی داره. هم دوستت داره هم نمیخواد باهات زندگی کنه.معلوم نیست دردش چیه. ولی حس میکنم که دوستت داره

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚
خودتون حاجت گرفتید ؟ باید حتما نفرین و سلام صد بار بگی یا یه بارم کافیه اخه خیلی طولانی میشه شاید ح ...

ببین هر چیزی بهایی داره برا حاجتای معمولی چله زیاد هست امام حسین خیلی مهربون با خوندن زیارت عاشورا معمولی بهت جواب میده ولی اگه یه چیزغیرممکن میخوای باید بهاشم بپردازی و همه ادابش باید رعایت بشه

صد لعن و صد سلام در مقابل اون گناه نکردن هیچی نیست!  اصل چله اینطوره که کوچکترین گناهی نباید ا ...

نه جدا من میتونم خودمو کنترل کنم ...دروغ نمیگم غیبت متنفرم کلا خیلی گناهای بزرگو مطمینم میتونم از پسش برام فقط اینکه بگید اون صد تا حتما باید بگم ؟

ببین هر چیزی بهایی داره برا حاجتای معمولی چله زیاد هست امام حسین خیلی مهربون با خوندن زیارت عاشورا م ...

من غیر ممکن نخواستم وال ا فقط یه بیماری پوستیم چهار بار چله گرفتم یه بارم یکی دگ خوند برام ...

نمیدونم حس میکنم اونقدر رو سیاهم امام حسین هم حتی بهم توجه نمیکنه 😔😔حقم داره ولی اخه اون خانمه که برام خوند چی 

نمیدونم شاید چاره کار صبر باشه 

خیلی وقت پیش تاپیکاتو دیدم. احساس میکنم ببخشیدا ولی شوهرت یه اختلال روانی داره. هم دوستت داره هم نمی ...

بله توضیح دادم دیروز مشاور دادگاه این رو تایید کردم

همسرمم مثل من یکجور وابستگی داره به من

ولی کمتر و هنوزم عاشقمه

ولی زیرفشار روحی و روانی خونه و زندگی رو ترک کرده

و دنبال آرامش روانی😔

برای همینم با طلاق توافقی موافقت نکردن

گفتن سه ماه دیگه😔😭

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
چه آدابی؟

اول اینکه نمازاتون باید سروقت باشه بخصوص نماز صبح گناه تا میتونید ترک کنید بخصوص گناه زبانی مثل غیبت. اهنگ گوش دادن. تهمت خود چله ام باید چهل روز پشت سرهم باشه و اینکه یه سری مراحل داره که تو نت بزنی براتون میاد ولی زمان خوندنش نهایت یک ساعت و نیم وقت میگیره

نه جدا من میتونم خودمو کنترل کنم ...دروغ نمیگم غیبت متنفرم کلا خیلی گناهای بزرگو مطمینم میتونم از پس ...

صد مرتبه (( الله اکبر ))
2- یک مرتبه سلام آخر زیارت عاشورا ( السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح ...)
3- یک مرتبه لعن آخر زیارت عاشورا ( اللهم العن اول ظالم ... )
4- قرائت زیارت عاشورا از اول تا اول (( اللهم العن اول ظالم ... ))
5- دو رکعت نماز هدیه بمحضر حضرت سیدالشهدا علیه السلام
6- صد مرتبه (( الله اکبر ))
7- قرائت زیارت عاشورا از اول تا انتها همراه با صد لعن و صد سلام
8- دو رکعت نماز زیارت حضرت اباعبدالله علیه السلام

نکات:
1- این دستور تا چهل روز و بدون فاصله شدن بین روزها انجام شود.
2- صدقه دادن هرروز بعد از اتمام آن برای سلامتی امام زمان علیه السلام
3- زمان انجام آن در بین طلوع و غروب آفتاب باشد.
4- در بین قرائت زیارت با کسی صحبت نکند
5- کسی جز اعضای خانواده از انجام این عمل مطلع نشوند.
6- احتیاطا بجای عبارت (( و هذا یومٌ فرحَت )) عبارت (( و یوم قتل الحسین یومٌ فرحَت ))   و بجای عبارت (( إن هذا یوم ٌ تبرّکت ))  عبارت  (( إن یومَ قتل الحسین یومٌ تبرّکت ))  قرائت شود.
این رو از سایت آیت الله جاودان عینا آوردم

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
حالم اصلا خوب نیست ۵ ماهه که از همسرم جداهستم خیلی دلتنگم و بی تاب این روزا فقط دلم میخوااددوباره ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4195081/اوناییکه-حاجت-دارن-و-میخوان-حتما-حاجتشونو-بگیرن-بی

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

نه جدا من میتونم خودمو کنترل کنم ...دروغ نمیگم غیبت متنفرم کلا خیلی گناهای بزرگو مطمینم میتونم از پس ...

اره حتما باید بگید و بینشم نباید حرف بزنید و فاصله نباید بیفته

2824
2823
2791
2779
2792