baranjan2 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 620 عنوان دیوونه شدم از دستش 252 بازدید | 8 پست این خواهر شوهرم میاد خونمون هی تیکه میندازه بچش رفته دستشویی درست نشسته بعد میاد میگه عزیزم رفتی دستشویی درست نشستی حالم برد شد من اصلا تو توالت فرنگی نمیرم که بعدام آخه گفتن داره اومده گفته وای شما زیرپوش دادامو میندازین ماشین لباسشویی من که اصلا مامانم همیشه با دست میسوزه فلان بیسال من خودم اینجوری و اونجوری بعدم شب که میخواد بخوابه ساعت ۲میخوابه شوهر منم خستس منم خب خسته میشم دیگه ۱۲و نیم میخوابیم اگه تا ۲بیذار نباشیم بهشون برمیخوره خانم اصلا روزایی که میاد حالمو میگیره 1399/07/30 | 20:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tabassom111 عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 9672 بهونه بیار نیاد خونتونیا وقتی میاد انقد بهش کار بده ک دیگه نیاد Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
مژی۷۴۴ عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 230 چرا خونتون میخابه؟بی خانمانه؟! ۲ آذر ۹۹ آزمایشم مثبت شد😍😍😍توروخدا دعا کنین سالم بیاد بغلم
آیسووووخانوم عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 5274 براچی میاد خونمون خداروشکر از زمستون پارسال خونم نیومده بقیه خونوادش شهرستانن ی خواهر ش اینجاس راحت شدم بخاطر دخترم هرروز میومد بادوتابچه های کثیفش حال ادم از بوشن یهم میخورد
ارامش_جان33 عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 1023 خب تو گیجی ک حرفاش برات مهمن اینجوری ک خواس شروع کنه بگو عزیزم مامانت جای خودش منم جای خودم هرکسی مدلش ی جوره یا بگو دستم دردمیکنه تودستم لباس بشورم ظرفم میشورم کلی خسته میشم.بعدشم خواس بیداربمونه برو تواتاق بگو همه چی هس تو یخچال تعارف نکن برو برداربخور من میرم بخوابم خیلی خستم خیلی راحت برو بخواب پناه برتو ک بی واژه مرا میشنوی...
baranjan2 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 620 آخه وقتی که میاد مث پادشاهاس یه روز گفت وای شما جلو مهمون خورشت قیمه میزارین اون روز که اومده بود براش قیمه پختم بعدش گفت مهمون حبیب خداست و باید یه غذای پر گوشت بزاری جلو مهمون
baranjan2 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 620 آخه شوهرش کارش یجوریه که پول حروم میاره خونه و بالا شهر میشینه خب شوهر بیچاره ی من یه کارمند سادس ماهی ۲ و صد میگیره خب اجاره و کلی کاره
baranjan2 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 620 شوهرش که میره ماموریت دوهفته ۱بار میاد ۲یا۳روز اینجا میمونه
آیسووووخانوم عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 5274 شوهرش که میره ماموریت دوهفته ۱بار میاد ۲یا۳روز اینجا میمونه وای خدابت صبر بده بمونه خونش دیگ