2777
2789
عنوان

نمیدونم کجا برم

109 بازدید | 9 پست

با شوهرم دعوام شد خیلی بهم بی حرمتی کرد الان ۲ سری خیلی بهم بی حرمتی میکنه با اینکه میدونه من الان باردارم و باید سقط کنم شرایط روحیم بعده انقدر بی ادبی کرد از خونه زدم بیرون ۲ ساعته عین خیالشم نیست خونه مامانم اینا نمیتونم برم هیچکسم ندارم اینجا چیکار کنم دارم از بغض خفه میشم

هیچی برو خونه بگو تو برو من‌جایی نمیرم شوهرم روزی صدبار میگه به من برو ولی من چون خودم از شرایطم خبر دارم فعلا نشستم

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی برو خونه بگو تو برو من‌جایی نمیرم شوهرم روزی صدبار میگه به من برو ولی من چون خودم از شرایطم خبر ...

غرورم اجازه نمیده برگردم تو پارک نشستم خیلی ام‌میترسم بعد خونمون تو ساختمون پدرسوهرم‌ایناست عمرا بره

عزیزم بیرون اذیت میشی برو خونه ولی بی توجه ای کن انگار نیستش ..اخه این طوری خودتو آزار میدی!

میدونم ولی آخه یک زنگ زد دوباره چرت گفت گفتم برنمیگردم دیگه پیشت گفت اصلا نیا نمیگه زنم حامله است از صبحم چیزی نخورده منم غرورم اجازه نمیده انقدر عصبی شدم حتی پولم برنداشتم با خودم

میدونم ولی آخه یک زنگ زد دوباره چرت گفت گفتم برنمیگردم دیگه پیشت گفت اصلا نیا نمیگه زنم حامله است از ...

همسرت چقدر بی مسئولیته   چرا نمیتونی بری خونه مادرتون؟؟؟؟

اسم کاربریم دختر فراریه خودم که نیستم   
همسرت چقدر بی مسئولیته     چرا نمیتونی بری خونه مادرتون؟؟؟؟

هم‌ راهش دوره هم پول و لباس هیچی با خودم نیاوردم که ماشین کرایه کنم هم اینکه میترسم ناقل باشم‌مامانم اینا مشکل ایمنی دارن یوقت ازم بگیرن

هم‌ راهش دوره هم پول و لباس هیچی با خودم نیاوردم که ماشین کرایه کنم هم اینکه میترسم ناقل باشم‌مامانم ...

پول کرایه رو وقتی رسیدی میتونی از خانواده بگیری ؟؟ 

بهشو بگو احتمال میدی ناقل باشی رعایت کن تو فضای بسته باهاشون نباش ..بیرون نباش عزیزم 

اسم کاربریم دختر فراریه خودم که نیستم