سه ماهمه. هیچی نمیتونم بخورم. هر چی هم ک بخورم استفراغ میکنم میاد بیرون. خودم بشدت لاغرم در حالت عادی۱۲ کیلو کم دارم. الانم بشدت پوست و استخون شدم. شوهرم هر لحظه دعوام میکنه ک چرا هیچی نمیخورم میگه اخرش یه بچه ناقص میاری😭😭 بخدا انقد گریه کردما. عین مریضا فقط دراز کشم. همش مرگمو از خدا میخوام لحظات سختی رو میگذرونم. شوهرم خیلی تحت فشارم میزاره بابت خوردن غذا و من واقعا نمیتونم چ خاکی ب سرم بریزم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزمبارداری هرکی یجوره الانتو سه ماه هستیم بخاطراون کم کم ویارت کممیشه غذانمیتونی بخوری حداقل میوه بخور.منمباردارممث شما ویارنداشتم اما مشکلات دیگ دارم غذامخداروشکرخوب بود ۶ماه اول کلننرمال الان یهویی اضافه وزنگرفتم پام بشدت دردمیکنهنمیتونم ازدردش بخوابم دکترواسمرژیم نوشته حتی گفته اب کیسه ابت یکمزیاد شده.کلن پیشمیاد نباید بخودت استرس بدی
سلام. هیچوقت اینجوری نگو خدا بهت لطف کرده بچه داده . من هنوز باردار نشدم اما خواهرم سر بچه اولش اینجوری بود اب هم از گلوش پایین نمیرفت پس میداد قرص ب۶ میخورد که خوب شد حالت تهوعش . بچه اش هم الحمدالله سالمه
منم حالم مثل شما برعکس تو یه هفته یه کیلو هم کم کردم 😢
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍