2777
2789
عنوان

من خجالتیم

403 بازدید | 36 پست

من مثلا میخوام ی حرفی به کسی بزنم باید حتما تنها باشه اگه کسی اونجا باشه نمیشه .نمیتونم .بعضیا چقدخوب حرفشونو میزنن چقد جسورهستند من خیلی دلم میخوادا ولی نمیتونم چیکارکنم اینکه نمیشه ک من هی بشینم ببینم بقیه کی میرن تا طرفو تنها گیر بیارم ک ...ی موقع میبینی دیر میشه اصن و سرد میشم میگم ولش کن ..چیکار کنم بقیه باشن هم من مهم نباشه برام حرفموبزنم ...ی دلیلشم اینه ک میترسم اون حرفو بزنم بقیم ی چیزی جواب بدن یا مرکز توجه بشم راهکاربدید دوستان 

منم اینطورم کم کم زندگی تغیرت میدع

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا😐 گلم اعتماد به نفست رو تقویت کن  بعد اصلا حرف بقیه برات مهم نباشه مگه کین؟  والا... ...

اعتماد بنفس چجوری تقویت کنم ...اخه چ فکری کنم ک بقیم مهم نیستن و حرفمو بزنم ؟؟؟؟اون لحظه باخودم چی بگم؟

😰انقد خجالت میکشم گاهی ک یکی سوالم میکنه ازم حرفمو میخورم زیاد جواب نمیدم من من میکمم

جلوی آینه با خودت زیاد حرف بزن عتماد ب نفستو ببر بالا ب این فکر کن فقد خودت مهمی و تامام 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
جلوی آینه با خودت زیاد حرف بزن عتماد ب نفستو ببر بالا ب این فکر کن فقد خودت مهمی و تامام 

ترس دارم انگار ک ممثلا نکنه حرفی بزنم بعدا ی چی بگن ..یا مثلا ضایع کنن منو

اعتماد بنفس چجوری تقویت کنم ...اخه چ فکری کنم ک بقیم مهم نیستن و حرفمو بزنم ؟؟؟؟اون لحظه باخودم چی ب ...

اول جلو آینه با خودت حرف بزن 

مثلا ی بازار رفتن رو جلو آیینه تعریف کن 

بعد پیش خودت بگو مگه چیت از بقیه کمترع که بخوای ازشون خجالت بکشی .....

بعد باید اینو باور کنی....که وقتی داری صحبت میکنی واقعا کسی 

بهت فک نمی کنه.....تو خودت فقط فک میکنی....

بعد هم موقع حرف زدم نباید به ری اکشن بقیه فک کنی ....اینجوری تمرکزت بهم میخوره....و نمی تونی حرف هایی ک دوست داری رو به خوبی بزنی ...

فعلا...😇👋🏻
ترس دارم انگار ک ممثلا نکنه حرفی بزنم بعدا ی چی بگن ..یا مثلا ضایع کنن منو

میدووونم حستو منم بعضی وقتا اینطوری میشم ولی تو لحظه ب هیچی فکر نکن بگو باداباد و حرفتو بزن😁😁😁

اول جلو آینه با خودت حرف بزن  مثلا ی بازار رفتن رو جلو آیینه تعریف کن  بعد پیش خودت بگو ...

الان تو جمع نشستم میخوام ی چیزی ب ی نفر بگم ..از کی تاحالا دارم دل دل میکنم بگم؟بعدش چی🙈🙈🙈🙈🤦‍♀️🤦‍♀️

یجا دیدم یه نفر میگف کتاب شجاع باش دختر رو خونده و اعتماد به نفسش زیاد شده

منم سرم خلوت سه میخام بخونم

تونستی بخون اونو

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
الان تو جمع نشستم میخوام ی چیزی ب ی نفر بگم ..از کی تاحالا دارم دل دل میکنم بگم؟بعدش چی🙈🙈🙈🙈🤦‍♀️ ...

چ حرفی؟؟؟؟بگو ببینم چیه