2777
2789
عنوان

من خجالتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 36 پست

والا من اینجور مواقع سعی میکنم یهو حرفمو بگم ک مجال واس مغزم نباشه واس فکر کردن موقع گفتن حرف ی تپش قلبیم میگیرم انگار طرف کیییی هست 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
الان تو جمع نشستم میخوام ی چیزی ب ی نفر بگم ..از کی تاحالا دارم دل دل میکنم بگم؟بعدش چی🙈🙈🙈🙈🤦‍♀️ ...

نه اصلا نباید هی دل دل کنی .....

وقتی یه چیزی به مغزت میرسه تا ۳ دقیقه وقت داری ک انجامش بدی وگرنه بعد از این تایم دیگه مغزت ناخوداگاه اون فکر رو سرکوب میکنه.....و احتمال اینکه انجامش بدی کمه😜😁🙂

پس این قد فکر نکن.....همین که خواستی جیزی بگی ....همون موقع بگو.....بابا مگه میخوای اپولو هوا کنی......والا😁

باور کن اصلا هیچ کس اهمیت نمیده.......هرکس مشغول کار خودشه.....ذهن خودشه.... 

فعلا...😇👋🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چ حرفی؟؟؟؟بگو ببینم چیه 

وای اگه امروز نگم دیگه هیچ وقت نمبگما 😭میخوام ی نفر ک قبلا مسخرم کرده و سو استفاده میکنه ارادم رو سرجاش بشونم ..میخوام بهش بگم ک مثلا من دیگه برات کاری انجام نمیدم حالا میخوام تیکه بندازما ن اینجوری😂

والا من اینجور مواقع سعی میکنم یهو حرفمو بگم ک مجال واس مغزم نباشه واس فکر کردن موقع گفتن حرف ی تپش ...

من از راه رسیدم دیدم ی نفر هست گفتم بذار بره بعد میگم هنوز نرفته بود دوتادیگه اومدن 🙄بعدا هی زیادشدن 🤬اه لعنتی ‌.

بگوووو الان پیش همهههههه یهو بحس بنداز آدم چ خریتایییی می‌کنه تو زندگیشاااا اتفاقا اون چار نفرم ادامه حرفتو میگیرن 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
بگوووو الان پیش همهههههه یهو بحس بنداز آدم چ خریتایییی می‌کنه تو زندگیشاااا اتفاقا اون چار نفرم ادام ...

😂😂😂وای ادامه حرف 😭😭😭بسم اله وایسا بکم بیام خبر بدم 

😂😂😂😂دیدی ج ندادن نگا کن تو صورت یکیشون بگو قبول داری؟؟؟؟ادم میاد آدم خوبه باشه ولی ازش سواری میگیرن آدمای دوزاری 

بگو من ک دیگ توبه کردم 😁😁😁مرگ ی بار شیونم ی بار

😂😂😂😂دیدی ج ندادن نگا کن تو صورت یکیشون بگو قبول داری؟؟؟؟ادم میاد آدم خوبه باشه ولی ازش سواری میگ ...

گفتم 🥵🥵🥵🥵🥵وای راحت شدم ...همم همراهی کردن وای گرمم شده 😎🤧🤧🤧

گفتم 🥵🥵🥵🥵🥵وای راحت شدم ...همم همراهی کردن وای گرمم شده 😎🤧🤧🤧

نفس عمیق بکش😂😂😂بخیر گذشت

😂😂😂😂دیدی ج ندادن نگا کن تو صورت یکیشون بگو قبول داری؟؟؟؟ادم میاد آدم خوبه باشه ولی ازش سواری میگ ...

افرین دمت گرم این سواری گرفتنو گفتم طرف دوهزاریش افتاد لعنتی گفت والا من ک اینجوری نیستم ...وای چ خوب شد گفتم پاشم برم خونم حاالا😂😂👜👜👠👠👠💄