2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

252 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من این ماه قرار بود ۱۹ پریود بشم اما ۱۷ یعنی دو روز قبلش یه روز خونریزی خیلی خفیف داشتم بعد شد لکه قهوه ای خیلی کم فقط با دستمال معلوم میشد... حالت تهوع خیلی دارم سرگیجه شدید جوری که جلو چشمام تار میشه دل درد کم مثل گرفتگی پریودی و کمر درد سینه هام حساس شده اما زیاد درد نمیکنه و ترشح دارن... الان ۳۰ ام بی بی چک گذاشتم صبح یه خط انداخت رفتم خوابیدم یکی دو ساعت بیدار شدم یه حاله کمرنگ انداخته بود....

نظرتون چیه باردارم یا نه؟

میشه عکس لطفا

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا...منم قرار بود۲۰ام بشم نشدم علائم دارم ولی۸روز پیش بی بی منفی شده

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
وای چقد بده سردرگمی     ایشالله که باشی

ممنون...

منفیه گلم ولی علائمت می خوره که باشی می خلی مطمئن شی برو ازمایش 

تو عکس اصلا معلوم نیست اما به هرکی نشون میدم میگه هاله داره.... نمیدونم علائم خیلی دارم اما میگم اون خونریزی یه روزه چی بوده امکان داره لانه گزینی باشه؟