2777
2789
عنوان

دیشب خییلی شب بدی بود 🤕

409 بازدید | 25 پست

خواهرم عصبانی شد عروسک دادشمو پاره کرد بخدا نزدیک بود سکته کنه رو دستمون بود انقدر ترسیده بودم که اصلا زبونم بند شده بود هی به مامانم میگفت وای مامان الان کجام دیگه رفتن خرید منم نشستم عروسکشو درست کردم ههمون ترسیده بویدم رنگش عوض شده بود انگار میخواست بمیره خدای تکرده بیشتر بخاطر این میترسیوم که دوشب قبلش یه خواب دیدم که تعبیرش این بود ک یکی از نزدیکان میمیرن بعد میترسم میگفتم خدای نکرده نکنه این باشه تعبیرش 🤯چون چند شب قبلشم همون خواب دیدم یکی از اقواممون مرد 🤕چون حالش خییلی بد بود مامانم‌گفت یه ملنگ بزرگ برات خریدیم خواستیم اینو پاره کنیم بعد اونو بهت بدیم ببینم چی میگی حالا میخوام براش یه پلنگ صورتی بزرگ بخرم شما ادرس پیجی چیزی ندارین ممنون میشم راهنمایی کنین 

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن سالته داداشت؟

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

میفهمم چی میگی داداش منم یه پلنگ صورتی داشت اگه بهش دست میزدیم خودشو میکشت

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
نفهمیدم چرا عصبانی شد

تازه همه جا رو تمیز کرده بود اونجا انداخته بود پلنگشو عصبانی شد پارش کرد چند باری هم اخطار داده بود ک بردار 

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻