2777
2789
عنوان

ازکجا بفهمم جنینیم مرده یا سالمه

4281 بازدید | 22 پست

سلام دوستان از بس شنیدم که بچه مرده تو شکم هست یا یهو قلب بچه وایمیسه نگرانم چه علائمی نشون میده جنین مرده یا زنده خونریزی اینا ندارم ۱۶ هفتم اما میگم نکنه قلبش وایساده باشه 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا ب این طور چیزا فک نکن عزیزم چرا میخای ب خودتو نی نی استرس و ترس بدی؟

همه چی خوبه و نی نی سالمه سالمه 

بسپار ب خدا

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
اصلا ب این طور چیزا فک نکن عزیزم چرا میخای ب خودتو نی نی استرس و ترس بدی؟ همه چی خوبه و نی نی سالمه ...

دست خودم نیست بخدا همش میگم ۲۰ هفته بشه احساسش کنم حداقل میدونم  زندست 

هیچوقت ب چیزایی ک شاااااید اتفاق بیفته فکر نکن ب چیزای مثبت و یه جنین سالم فک کن تا بهترینها برات رغ ...

دست خودم نیست همش نگرانم 

انشاءالله ک صحیح و سالم و ز موقع دنیا بیاد زمانی ک میخوابی به هیچ عنوان ب پشت نخواب تا میتونی سعی کن بیشتر ب پهلو چپ بخوابی ک خون رسانی ب جنین بیشتر بشه وقتی حرکت هاش شروع شد هرساعت فک کنم ۵ تا ۶ حرکت باید داشته باشه باز تعدادشو از دکترت بپرس این رو همش کنترل کن تا میتونی حواست باشه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
دست خودم نیست بخدا همش میگم ۲۰ هفته بشه احساسش کنم حداقل میدونم  زندست

درسته منم وختی سن بارداریم مث شما بود ب این طور چیزا فک میکردم کلا بارداری هرمرحلش ی نگرانی داره تازه تکونم ک بخوره وختی کم و زیاد میشه باز ب ی چی دیگه فک میکنی 

کلا بیخیال باش و سعی کن از بارداریت لذت ببری 

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
خودتو و بچتو به خدا بسپار اگه میتونی نماز شب بخون خیلی تو آرامش تاثیر داره.من متاسفانه این تجربه داش ...

تجربه چی جنینتون از دست دادین ؟علائمتون چی بود

چرا الکی انرژی منفی میدی به خودتو اون بچه. به چیزای خوب فکر کن اون خدایی که در وجودت مادر شدن رو دید ...

بچم واقعا هدیه از خداست خودش نگهدارش باشه