از زمانی که تخمک آزاد میشه 24 ساعت برای لقاح با اسپرم زمان داره و اگه تو این 24 ساعت لقاح صورت نگیره تخمک ازبین میره، پس وقتی لقاح دیر انجام شده یعنی ساعات پایانی عمر تخمک،وقتی لقاح انجام شده تخمک بارور شده که الان تخم نام داره شروع به تقسیم می کنه و 6 امین روز پس از لقاح در دیواره رحم لانه گزینی می کنه و به رشد ادامه میده که از روی میزان رشد سن تخم یا جنین تشخیص داده میشه
از زمانی که تخمک آزاد میشه 24 ساعت برای لقاح با اسپرم زمان داره و اگه تو این 24 ساعت لقاح صورت نگیره ...
همش ۲۴ ساعت حیف تخمک هام
عزیزم ی سوال حالا من تخمک هام ۳ تا بود ۲ تا راست یکی چپ ی امپول آزادسازی هم زدم و اقدام کردم حالا هم ۷ روز مونده به پریود بعدیم الان لقاح من چه زمانی بوده و لانه گزنیم کی میشه ببخش ها یکم خنگم
همش ۲۴ ساعت حیف تخمک هام عزیزم ی سوال حالا من تخمک هام ۳ تا بود ۲ تا راست یکی چپ ی امپول آزاد ...
هیچکس دقیق نمی تونه زمان لقاح بگه حتی دکتراهم سن بارداری رو از آخرین پریود در نظر میگیرن درحالی که اون موقع بارداری وجود نداره،تو این زمان فقط باید صبر کنید تا زمانی که آزمایش خون یا بی بی چک بارداری شمارو نشون بده،لانه گزینه معمولا 6 امین روز بعد از لقاح صورت میگیره تو بعضی از خانم ها هم با لکه بینی همراهه،بعد از لانه گزینه و تشکیل جفت هورمون بتا خون بالا میره و آزمایش خون و ادرار مثبت میشه