2777
2789
عنوان

مرد بی احساس 😔

506 بازدید | 37 پست

سلام دوستان خیلی تاراحتم شوهرم اصلا احساس نداره همیشه بهش گفتم گل دوست دارم اصلا برام نمیخره هر سال بهش میگم برام تولد بگیر فقط کادو میده طلام میده اما نمیگه تولدت مبارک بوسم کنه مثلا امسال یه گوشواره خریده بود تو ماشین از جیبش در آورد داد گفت بابت تولدت ن بوسی نه مبارکت باشه چیزی خیلی دلم میخواد با احساس خواهرم شوهرش هر سال براش بهترین تولد میگیره هر سال گل کادو کیک رستوران افسرده شدم الان باردارم اصلا کادو نخریده واسه مادر شدنم دلم میخواد بهم بگه دوستم داره ولی نمیگه خسته شدم دوباره پارسال تولدم النگو داد بهم ولی هی نگفت مبارکت باشه خیلی بی احساسه کادوشم واسم ارزش نداره

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

تاحالا گرفتی براش تولد؟ 

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با بوس نکردنش چطور باردار شدی 😁

😂😂😂😂😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍

بعضیا اینجوری با رفتارشون دوست داشتنو نشون میدن

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
آره گرفتم کیک و کادو 

نه همین که میگی بهترین تولد و اینا

ی سال بگیر براش 

اونم سال بعد یاد میگیره 

تو کافه بگیر

یا مهمون دعوت کن

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

از طلاهایی که میده معلومه وضعش خوبه عزیزم یا پول رو بخواه یا احساس رو مردا خیلی خیلی کمن که دوتاش رو باهم داشته باشن. همیشه تو زندگی باید یه چی بدی تا یه چی داشته باشی. بعدشم تو کارش داره نشونت میده

تازه مهمونم دعوت کردم میگه دست درد نکنه ولی من تولد دوست ندارم 

خب شاید دوست نداره دیگه بنده خدا ، من نامزدم شوهرم اصلا خوشش نمیاد از تولد ، ولی من واسه تولدش کافه رزرو کردم انشالله میبرمش😂😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍
تازه مهمونم دعوت کردم میگه دست درد نکنه ولی من تولد دوست ندارم 

اها خب پس دونفره میپسنده

براش تولد دونفره بگیر یاد بگیره💓

خوب متنای عاشقانه براش بفرست کلیپهای کوتاه عاشقانه نشونش بده براش شیطنت کن بعد بگو اینقد دوست دارم من وتو هم اینجوری باشیم یافلان فیلم عاشقانه رو ببینیدهی ذوق زده بشوبگو چه جالبن تحریکش کن اونم اینکاررو بکنه